Κι όμως! Ο Κώστας Λεφάκης έχει προβλέψει τον θάνατο του... Αποκλειστικές αποκαλύψεις!

Κι όμως! Ο Κώστας Λεφάκης έχει προβλέψει τον θάνατο του... Αποκλειστικές αποκαλύψεις!
Από τον Γιώργο Μιχαλόπουλο / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Ο διάσημος αστρολόγος, που έχει συνδέσει το όνομα του με το επάγγελμα που υπηρετεί, ξεναγεί το Youweekly.gr στο αρχοντικό του σπίτι την Καστέλλα (Δείτε εδώ το σπίτι του), μιλά για τους ανθρώπους που τον καθόρισαν ως άνθρωπο και δίνει τις δικές του προβλέψεις για το 2018. Διαβάστε παρακάτω…

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αστρολόγους και όχι τυχαία, αφού οι προβλέψεις του για σημαντικά κοινωνικά γεγονότα, μεταξύ των οποίων μεγάλοι σεισμοί, αλλαγές του πολιτικού σκηνικού μέχρι και θάνατοι σημαντικών προσωπικοτήτων, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό πολλούς, όχι όμως τους οπαδούς του, που ομολογουμένως δεν είναι λίγοι και δείχνουν εμπιστοσύνη στις αστρολογικές του προγνώσεις.



Το ραντεβού μαζί του πάντα στο γνωστό σημείο, στο υπέροχο σπίτι του στην Καστέλλα με θέα τη θάλασσα και διακοσμημένο από τον ίδιο, που διακρίνεται για το γούστο και την αισθητική του. Εκεί όπου φιλοξενεί σήμερα και το Υouweekly.gr, δείχνοντας παράλληλα κρυφές και πολύχρωμες γωνιές όλες σε απόλυτη αρμονία και διηγείται με περηφάνια τις αναμνήσεις της ζωής του, πότε φωτεινές πότε σκοτεινές, όλες όμως ένα μάθημα ζωής που έγιναν ο δρόμος που τον οδήγησε στο να γίνει ο «Κύριος» που είναι σήμερα, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι φίλοι του.

Τον ανακοινώνετε ευθέως στους ανθρώπους που σας επισκέπτονται στο γραφείο, όταν τον βλέπετε;

Κάθε πρόβλεψη έχει τον τρόπο της να ανακοινωθεί, όμως δεν σου κρύβω ότι με έχει βρίσει άνθρωπος όταν του είπα «ετοιμάσου σιγά-σιγά για αυτό το ταξίδι».

Τον δικό σας τον έχετε προβλέψει;

Εννοείται ότι ξέρω πότε θα πεθάνω και θα φροντίσω μέχρι εκείνη τη μέρα να περάσω όσο καλύτερα γίνεται.

Πόσο έγκυρες είναι αλήθεια οι προβλέψεις που διαβάζουμε ή ακούμε καθημερινά;

Θα τις χαρακτήριζα γενικές επειδή βασίζονται στο Φεγγάρι και έχουν να κάνουν περισσότερο με μια νύξη και με μια προειδοποίηση παρά με μια απόλυτη πρόβλεψη.

Τι είδους επαγγελματίες σάς επισκέπτονται κυρίως;

Άνθρωποι που κάνουν μπίζνες ή εμπόριο ή θέλουν να κάνουν καριέρα σε τομείς όπως είναι η τέχνη, η πολιτική. Ξέρεις, καμιά φορά όσο ταλέντο κι αν έχεις η τύχη μπορεί να σε κατευθύνει σε άλλα μονοπάτια.

Εκτός αυτών ο Κώστας Λεφάκης προέβλεψε τα ζώδια που θα υποφέρουν τα Χριστούγεννα. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις εδώ.

Περισσότεροι άντρες η γυναίκες;

Νομίζω τώρα πια έχουμε ισοπαλία! (γέλια)

Επαγγελματικά ή ερωτικά τα θέματα που τους απασχολούν περισσότερο;

Τα ερωτικά προηγούνται σταθερά, ωστόσο πολύς κόσμος έχει ανησυχίες για τα επαγγελματικά του και ιδιαίτερα τα οικονομικά ζητήματα που «φωνάζουν» στα μάτια τους.



Μια ερώτηση που σίγουρα θα σας την κάνουν όλοι είναι πότε τελικά θα φτιάξει η κατάσταση στην Ελλάδα…

Τις πρώτες ανάσες αισιοδοξίας οι Έλληνες θα τις πάρουν από τα μέσα του 2019. Πρέπει να κλείσει η δεκαετία 2008-2018 και μαζί της τα δύσκολα χρόνια με τα προβλήματα σε πολλούς τομείς.

To 2018 θα είναι καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα;

Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος θα είναι επεισοδιακοί μήνες και εξαιρετικά κρίσιμο το καλοκαίρι. Αργά ή γρήγορα θα γίνει μια ανακατάταξη των ισορροπιών, με τα ίδια πρόσωπα αλλά με άλλες συνθέσεις και με καινούργιες εντολές που θα πάρουν από τους Παγκοσμιοποιητές. Προβλέπεται όμως ότι θα είναι πιο έντονες οι αντιδράσεις των περισσότερων κοινωνικών ομάδων για τη φορολογία και για τη διακυβέρνηση. Με αιχμή το πρώτο τρίμηνο του 2020, που θα φέρει κρίσιμα και ολέθρια γεγονότα τα οποία μπορεί να πλήξουν την περιοχή αυτή, αλλά θα έχουν και δυσάρεστες και ασύμφορες συνέπειες για όλους τους αναφερόμενους, διαγκωνιζόμενους ή διαπλεκόμενους.