Παραίτηση βόμβα από τον Γιώργο Λιάγκα! Η επίσημη ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς

Παραίτηση βόμβα από τον Γιώργο Λιάγκα! Η επίσημη ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς

Είναι πλέον επίσημο!

O Γιώργο Λιάγκας στο Late Night της Τρίτης, προέβη σε μια τρομερή αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε, η οποία έσκασε σα βόμβα στον τηλεοπτικό και όχι μόνο χώρο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ειρήνη Κολιδά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 6χρονο γιο της! Οι αγκαλιές και τα τρυφερά στιγμιότυπα...

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον χωρισμό του με την επί τόσα χρόνια γυναίκα της ζωής του, Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Πρωινό, το οποίο και είχαν χτίσει οι δυο τους μαζί και να αφήσει την Φαίη να αναλάβει ολοκληρωτικά τα ηνία. Πέρασε λίγο διάστημα στο οποίο βρισκόταν εκτός τηλεόρασης για να ηρεμήσει και το μόνο που τον γέμιζε εκείνη την περίοδο ήταν η εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Λάμψη".

Ύστερα του έγινε πρόταση για το Late Night, μια εκπομπή που στεγάζει ο ΑΝΤ1, η οποία του δίνει την ευκαιρία να είναι ο Λιάγκας που όλοι ξέρουν: Σατιρικός και αυθόρμητος.

Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κλείσει έναν κύκλο στην ζωή του, όπως δήλωσε ο ίδιος, αφού ανακοίνωσε ότι ο Λάμψη γι αυτόν πλέον αποτελεί παρελθόν!

Δείτε επίσης: Έκπληξη! Έγκυος πασίγνωστη ηθοποιός! Το κρύβει τόσο καιρό...

Μετά από πάρα πολλά χρόνια στο πρωινό του Λάμψη ο παρουσιαστής θέλησε να κλείσει την πόρτα πίσω του, με όμορφο τρόπο και να αποχωρήσει από τον συγκεκριμένο σταθμό χωρίς αυτό να σημαίνει πως σταματάει εντελώς το ραδιόφωνο.

Όπως δήλωσε και εκείνος, το ραδιόφωνο είναι κάτι δημιουργικό που τον γεμίζει και δεν θα το αφήσει, απλά αφήνει πίσω του τον συγκεκριμένο σταθμό.

Δείτε όσα ακριβώς ανέφερε ο ίδιος στον αέρα του Late Night, παρακάτω:

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση: "Χτύπησε" κόκκινο το Late Night! Ο καλεσμένος που εκτόξευσε στα ουράνια τον Γιώργο Λιάγκα

«Εγώ σταματάω από τον “Λάμψη” το πρωί, σταματάω την Παρασκευή, είναι η τελευταία μου εκπομπή. Όχι η τελευταία για τις γιορτές, παραιτήθηκα από τον “Λάμψη”, φεύγω. Γιατί αφενός κουράστηκα με το πρωινό και αφετέρου πάντα οι κύκλοι που ανοίγουν όμορφα, πρέπει να κλείνουν όμορφα και να ανοίγουμε τα φτερά μας γι’ άλλα πράγματα, δεν είπα ότι σταματάω το ραδιόφωνο, σταματάω από τον «Λάμψη»

Μπορεί ο Λιάγκας λοιπόν να έδωσε τέλος στο πρωινό ραδιόφωνο όμως μην νομίζετε πως θα μείνει μόνο με το Late Night. Όπως σας γράψαμε πρώτοι στο Youweekly.gr ο παρουσιαστής ετοιμάζει κάτι νέο, πάλι στο κανάλι του Αμαρουσίου. Σε νέα εκπομπή θα τον δούμε καθώς... διαβάστε την συνέχεια εδώ