Κατερίνα Στικούδη: Δεν φαντάζεστε πως πήγε ντυμένη για να αγοράσει Χριστουγεννιάτικα στολίδια! Την κοιτούσαν όλοι καλά καλά!

Κατερίνα Στικούδη: Δεν φαντάζεστε πως πήγε ντυμένη για να αγοράσει Χριστουγεννιάτικα στολίδια! Την κοιτούσαν όλοι καλά καλά!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη / Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαργύρης!

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και η Κατερίνα Στικούδη μπήκε για τα καλά στο κλίμα των εορτών, όπως μαρτυρούν τα πιο πρόσφατα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα το Youweekly.gr. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στο δελτίο του ΣΚΑΙ η Ευρυδική Βαλαβάνη! Η εμφάνιση που εντυπωσίασε!

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και μπορεί η Κατερίνα να έχει στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη, ωστόσο –τελειομανής όπως πάντα– ήθελε να κάνει μερικές συμπληρωματικές αγορές της τελευταίας στιγμής και συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τη βρήκε σε μαγαζί με εποχιακά στη Λεωφόρο Αμφιθέας να γίνεται ξανά παιδί και να παίζει με τα διάφορα στολίδια που υπήρχαν στον χώρο. Και όπως μπορούν να πιστοποιήσουν αυτόπτες μάρτυρες, ξέρει να είναι απλή και προσιτή στην καθημερινότητά της, σε πλήρη αντίθεση με το sexy θηλυκό που μεταμορφώνεται όταν ανεβαίνει πάνω στην πίστα – κάτι που μπορούν αντίστοιχα να επιβεβαιώσουν όσοι την έχουν δει να εμφανίζεται live.

Δειτε ακόμη: Έκπληξη! Έγκυος πασίγνωστη ηθοποιός! Το κρύβει τόσο καιρό...

«Ένιωσε πάλι παιδί με τόσα στολίδια», είχαν να λένε άνθρωποι που την είδαν από κοντά εκείνη τη μέρα, και συμπλήρωναν: «Έπαιζε με τους νάνους και με τα ψεύτικα γαϊδουράκια μπροστά στη βιτρίνα, χαμογελώντας συνεχώς». Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που απορούσαν αν όντως ήταν εκείνη, μίλησε για λίγο με την υπεύθυνη του χώρου και συνέχισε ανενόχλητη τις αγορές της με χαμόγελο.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€