Αποκλειστικό: Μετακομίζουν Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης! Η εντυπωσιακή μονοκατοικία και η απόφαση για το μωράκι τους

Αποκλειστικό: Μετακομίζουν Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης! Η εντυπωσιακή μονοκατοικία και η απόφαση για το μωράκι τους

Σα μικρό πυροτέχνημα έσκασε στον χώρο της ελληνικής showbiz πως η Ήβη Αδάμου περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουϊνέλη.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και ο έρωτάς τους ξεκίνησε - για όσους δεν θυμούνται να σας θυμίσω εγώ - όταν η Ήβη ήρθε από την Κύπρο και συνεργάστηκε με τον "Stavento" για το τραγούδι "Σαν έρθει η μέρα". Είναι από τα ζευγάρια που έχουν φροντίσει και έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους καθώς έχουν κάνει ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις και γι αυτό λόγο κανείς μέχρι τώρα δεν είχε παρατηρήσει την φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας (δείτε εδώ). Για να μπω στο θέμα μου λοιπόν, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και τις πρώτες δηλώσεις τόσο της Ήβης (Δείτε εδώ) όσο και του Μιχάλη Κουϊνέλη (δείτε εδώ) έφτασε στα αυτιά μου μια πληροφορία για το ζευγάρι την οποία και θα μοιραστώ μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια! Το θερμό επεισόδιο μεταξύ Παπαδημητρίου - Αγγελόπουλου, ο άγριος καυγάς και το μεγάλο ψέμα!

Είναι γνωστό πως το ζευγάρι δεν θέλει να τραβάει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και η αλήθεια είναι πως ποτέ ξανά δεν είχαν δώσει αφορμή για σχόλια και αναπαραγωγή της προσωπικής τους ζωής από τα μέσα. Όμως τώρα φυσικά με την είδηση της εγκυμοσύνης της Ήβης το ζευγάρι αντιλαμβάνεται πως έχει ήδη δημιουργήσει εντύπωση και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τι εννοώ; Θα σας αποκαλύψω αμέσως μέσα από το Τάδε Effie.

Η πηγή μου λοιπόν η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να ... μετακομίσει! Ναι, μάλιστα. Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης σε λίγο καιρό δεν θα είναι κάτοικοι της Αθήνας καθώς ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, έχουν επισκεφθεί και έχουν κοιτάξει δυο μονοκατοικίες στην περιοχή της ... διαβάστε την συνέχεια στο Τάδε Effie