Nomads: Το άγχος λίγο πριν τον τελικό, η έκπληξη στον Αρναούτογλου και ο νικητής! Όσα είδαμε χθες...

Nomads: Το άγχος λίγο πριν τον τελικό, η έκπληξη στον Αρναούτογλου και ο νικητής! Όσα είδαμε χθες...

Το Nomads έχει φτάσει στην τελική ευθεία μια και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του Ant1.

Οι παίκτες έχουν αγχωθεί, μιας και όλοι θέλουν μία θέση για το τέλος. Το επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώθηκε και το Youweekly.gr είναι εδώ να κάνει μία ανακεφαλαίωση σε όλα αυτά που είδαμε χθες. Στιγμές που μας έκαναν να γελάσουν, στιγμές που μας εκνεύρισαν και εκπλήξεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συντετριμμένη η Άννα Μπουσδούκου στην κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη! Τραγική φιγούρα η παρουσιάστρια!

Αμέσως μετά το τελευαταίο αγώνισμα επάθλου, οι παίκτες πήγαν όλοι μαζί ένα ταξίδι στο PUERTO PRINCESA, την πρωτεύουσα του Palawan.Εκεί θα έμεναν όλη την μέρα απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στα μαγαζιά αλλά και τις υπηρεσίες που τους προσέφερε το υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο στο οποίο διέμειναν!

Αυτό όμως που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Κωνσταντίνος Οροκλός μπήκαν σε ένα τατουατζίδικο και ο Γιώργος του "χτύπησε" ένα τατουάζ στο χέρι!Το τατουάζ αυτό ήταν ένα μικρό κομμάτι από το "Nomads" για να το έχει και να θυμάται αυτή την εμπειρία ζωής για πάντα! Δείτε το βίντεο:

Φτάνοντας οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, πριν ξεκινήσουν την δοκιμασία, είχαν ετοιμάσει μαι έκπληξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Δείτε ακόμη: Λύγισε ο Χάρης Χριστόπουλος στον αέρα του My Style Rocks! Έσπευσε στο πλευρό του η Αραβανή! Τι συνέβη;

Ο παρουσιαστής είχε τα γενέθλιά του και οι 4 Νομάδες θέλησαν να του κάνουν κάτι ξεχωριστό! Όλοι μαζί λοιπόν ξεκίνησαν να του τραγουδούν το γνωστό τραγούδακι των γενεθλίων ρυθμικά και ο Γρηγόρης χαμογελαστός τους ευχαρίστησε και τους ανταπέδωσε τις ευχές! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο νικητής πήρε τα τελευταία 15.000 € από τα 50.000€ που έχουνε αποσπαστεί από τα 150.000€ του επάθλου.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: H αποκάλυψη - βόμβα της Ευαγγελίας Αραβανή για την βραδιά του τελικού!

Στο χθεσινό παιχνίδι λοιπόν οι παίκτες έπαιξαν ανά ζευγάρια. Οι δυο που κέρδισαν έπαιξαν έναν ακόμα αγώνα μεταξύ τους και ο νικητής αυτού του αγώνα κέρδισε 15.000 ευρώ.Αυτός που τελικά κατάφερε να κερδίσει είναι ο Γιώργος Μαυρίδης! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: