Ο αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, παίρνει θέση για το κόψιμο της Ελληνοφρένειας! Τι αποκαλύπτει; (Βίντεο)

Ο αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, παίρνει θέση για το κόψιμο της Ελληνοφρένειας! Τι αποκαλύπτει; (Βίντεο)

Την ίδια ώρα που στον ALPHA διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η Ελληνοφρένεια κόπηκε από το κανάλι λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης κι επειδή η σατιρική εκπομπή έκανε χαμηλότερα ποσοστά από τον μέσο όρο του σταθμού, το Youweekly.gr σας αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που διεκόπη η εκπομπή πριν από την ώρα της και ενώ το συμβόλαιο ήταν με τον ALPHA για ολόκληρη την τηλεοπτική σεζόν. (Δείτε εδώ)

Ο Δήμος Βερύκιος, μάλιστα μέσα από το Happy Day, έδωσε την δική του απάντηση για το θέμα και έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμά του προς όλους τους παρουσιαστές του καναλιού! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο λόγος που έκοψαν κακήν - κακών την Ελληνοφρένεια από τον Alpha!

Συγκεκριμένα είπε: "Μου λένε γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια. Διαβάζω και στο Έθνος: “Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε”. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Εγώ τα λέω αλλά δεν με ακούτε. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι. Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον!

Δείτε ακόμη: Nomads - Διαρροή: Αυτόν τον παίκτη σώζει το τηλεοπτικό κοινό και τον στέλνει στον τελικό! Ο λόγος για...

Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί οι οποίοι ενδεχομένως λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν την στήριζαν. Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού η Ελληνοφρένεια. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος. Αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής!"