Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ανατριχιαστικό! Η επίσημη ανακοίνωση του Ant1 για τον Γιώργο Μαυρίδη τώρα που τελείωσε το Nomads.

Ανατριχιαστικό! Η επίσημη ανακοίνωση του Ant1 για τον Γιώργο Μαυρίδη τώρα που τελείωσε το Nomads.
News 23.12.2017 08:53

Το Nomads έφτασε στο τέλος! Ο Γιώργος Μαυρίδης όμως, ο αγαπημένος παίκτης του τηλεοπτικού κοινού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και οι χρήστες του διαδικτύου ξέσπασαν γι'αυτό (Δείτε εδώ τα σχόλια).

Η πιο συγκινητική στιγμή του τελικού ήταν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που συμμετείχε στο παιχνίδι και για ποιον λόγο είπε το "ναι" στον ANT1 ενώ πάντα "έβριζε" τα ριάλιτι επιβίωσης και έλεγε ότι δεν θα έμπαινε ποτέ. Διαβάστε παρακάτω..

Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι όλο το ποσό που έχει κερδίσει από το παιχνίδι, ακόμη κι αν κέρδιζε το έπαθλο θα τα έδινε για φιλανθρωπικό σκοπό για να ανακαινιστούν να παιδοογκολογικά τμήματα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κάνοντας όλους τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα! (Δείτε εδώ όσα είπε).

Την πληροφορία αυτή, επιβεβαίωσε επίσημα ο ANT1, με μία επιστολή που έγραφε αναλυτικά την συμφωνία που είχε κάνει με τον Γιώργο Μαυρίδη αφήνοντας μας άφωνους! Ένα μεγάλο μπράβο!!! Η ανακοίνωση έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.
Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών.
Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.»

Nomads: Χαμός στο Twitter για τη νίκη της Αποστολίας Ζώη: "Πρώτη φορά σε ριάλιτι..."

Share