Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη στην εντατική στον ΣΚΑΙ προβαλλόταν το ζεμπέκικο στο εορταστικό "Στην υγειά μας ρε παιδιά"!

Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη στην εντατική στον ΣΚΑΙ προβαλλόταν το ζεμπέκικο στο εορταστικό

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στην Εντατική στο Ασκληπιείο Βούλας δίνει ο Kωνσταντίνος Αγγελίδης.

Ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεφε στο σπίτι του όταν έπεσε πάνω σε λεωφορείο με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads: Η αποκάλυψη της Αποστολίας Ζώη για το τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ! Σε ποιον παίκτη θα δώσει 25.000; (Βίντεο)

Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και χειρουργήθηκε στο κεφάλι. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Η οικογένειά του θα περάσει "μαύρα" Χριστούγεννα ενώ η τραγική ειρωνεία είναι πως την ώρα που ο παρουσιαστής δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χθες στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε η εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στην οποία ήταν καλεσμένος και είχε γυριστεί η εκπομπή εδώ και μέρες. Μάλιστα, όπως θα δείτε ο Κωνσταντίνος σηκώθηκε και χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο! Δείτε τον παρουσιαστή στο εορταστικό «Στην υγειά μας» να χορεύει το τραγούδι "Στα είπα όλα"!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Οι δηλώσεις για τους πρώην που μετάνιωσε: "Δεν έπρεπε να το είχα πει..."

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότητα: