Η πρώτη ανάρτηση της γυναίκας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Η πρώτη ανάρτηση της γυναίκας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του όταν επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο

Κρίσιμα θα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής στα νότια προάστια. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή, το ατύχημα συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος στην προσπάθεια του να προσπεράσει λεωφορείο έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός που τον περιέθαλψε τις πρώτες πρωινές ώρες δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί εάν φορούσε κράνος ή όχι.

Το χειρουργείο στο κεφάλι στο οποίο υποβλήθηκε ο παρουσιαστής διήρκεσε οκτώ ολόκληρες ώρες και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Ο παρουσιαστής, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του στη Βάρη όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών. (Δείτε εδώ πως της ανακοινώθηκε το μοιραίο)

Την ίδια ώρα η γυναίκα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη αντιδράει πρώτη φορά για το περιστατικό ανεβάζοντας μία φωτογραφία που είναι ο Κωνσταντίνος, αυτή και το 6χρονο παιδάκι τους.. Μία πολύ τρυφερή κίνηση, ωστόσο δεν απάντησε σε κανέναν για την κατάσταση υγείας του άντρα της από τα χιλιάδες μηνύματα που έχει λάβει...Δείτε την φωτογραφία:

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι η γυναίκα του είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ μιας και δεν μπορεί να ηρεμήσει από το άγχος της μέχρι να βεβαιωθεί ότι είναι καλά ο αντρας της.

Από την άλλη δεν έχουν πει τίποτα στον γιο τους για να μην ανησυχήσει και στεναχωρεθεί, ενώ ο μικρούλης τον ψάχνει συνέχεια!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ κρίσιμη αφού δεν έχει σταθεροποιηθεί και τα επόμενα 24ωρα θα είναι κομβικά! Ο Κωνσταντίνος δίνει την μεγαλύτερη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή!