"Ήταν στην άσφαλτο και είχε σπασμούς! Του έλεγα κάνε υπομονή!" Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Αγγελίδη περιγράφει καρέ - καρέ την στιγμή!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει την μεγαλύτερη μάχη για την ζωή του στην εντατική, μετά το σφοδρό τροχαίο που ενεπλάκη, παραμονή Χριστουγέννων.

Ο παρουσιαστής, νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη κατάσταση στην Βούλα, μετά από σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Μάλιστα υποβλήθηκε σε 8ωρο χειρουργείο ενώ τώρα οι γιατροί τον έχουν σε καταστολή μέχρι να αποφασίσουν να τον επαναφέρουν με ασφάλεια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία από τη δειγματοληψία στο αίμα του παρουσιαστή αλλά και του οδηγού λεωφορείου

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, φιλοξενήθηκε σήμερα το μεσημέρι η μαρτυρία μιας γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος ένα λεπτό μετά το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Τι αποκάλυψε για την κατάσταση που βρήκε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και τι λέει για τον οδηγό του λεωφορείου;

«Όταν φτάσαμε στο σημείο, το παλικάρι ήταν πεσμένο στο δρόμο, δεν ξέραμε καν ποιος είναι κι επειδή πριν έξι μήνες είχαμε κι εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε και κατεβήκαμε να δούμε τι γίνεται. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο, αλλά ο οδηγός δεν είχε κατέβει, ήταν μέσα. Ο καλύτερός μου φίλος μπήκε μέσα, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή που είχε πάρει φωτιά», αναφέρει τονίζοντας πως γύρω από τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη είχε μαζευτεί κόσμος καθώς και ότι η ίδια του κρατούσε το κεφάλι και προσπαθούσε να τον κρατήσει ακίνητο.

«Ο άνθρωπος κάτω στον δρόμο είχε σπασμούς και ήταν ξαπλωμένος με το πρόσωπο προς την άσφαλτο και δεν τον γυρνάγαμε για να μη γυρίσει σε αιμάτωμα. Εγώ ήμουν από πάνω του και του μιλούσα και του έλεγα να κάνει υπομονή γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει δέκα λεπτά που ήμουν εκεί», εξήγησε η αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτωντας παράλληλα πως ο Κωνσταντίνος μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τις αισθήσεις του.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η μηχανή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Διαλυμένη μετά το τροχαίο!

«Όσο ήμουν εγώ εκεί ο οδηγός ήταν μέσα στο λεωφορείο και μιλούσε στο κινητό», πρόσθεσε.

Δείτε τη μαρτυρία της στο βίντεο που ακολουθεί:

Βέβαια, ο οδηγός του λεωφορείο έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και αποκάλυψε πως την ώρα του τροχαίου... διαβάστε την συνέχεια εδώ