Βόμβα από τον ΑΝΤ1! Πάγωσε αγαπημένη εκπομπή λίγο πριν την πρεμιέρα! Σε απόγνωση η ξανθιά παρουσιάστρια!

Βόμβα από τον ΑΝΤ1! Πάγωσε αγαπημένη εκπομπή λίγο πριν την πρεμιέρα! Σε απόγνωση η ξανθιά παρουσιάστρια!

Τα τηλεοπτικά τους σχέδια για τη νέα χρονιά καταστρώνουν την περίοδο αυτή οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, έχοντας πάντα ως στόχο την υψηλή τηλεθέαση.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τέσσερις παραγωγές ετοιμάζονταν να βγουν στον αέρα από τον Ιανουάριο του 2018: Το «The Bachelor» με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο, το «Dancing With The Stars», το «Hell’s Kitchen» και το «Celebrity Game Night». Διαβάστε παρακάτω...


Τα τελευταία νέα, όμως, θέλουν μία παραγωγή εξ’ αυτών να μένει εκτός και μάλιστα για πολύ σοβαρούς λόγους.

Δείτε επίσης: Επιστροφή βόμβα στο Epsilon! Ποια πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια αναλαμβάνει νέα εκπομπή...

Λόγους με φόντο… τα οικονομικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου και του TV24, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να βάλει στο συρτάρι το «Celebrity Game Night» -που γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του Mega με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη- με τη δικαιολογία πως το συγκεκριμένο project παραείναι ακριβό για τα δεδομένα του σταθμού.

Οι τελικές –και οι επίσημες- αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα, ωστόσο αν ισχύουν όσα ακούγονται, δύσκολα το πολλά υποσχόμενο αυτό πρόγραμμα θα μας κρατήσει συντροφιά το νέο έτος…

Δείτε επίσης: «Στην υγεία μας ρε παιδιά»! Με αυτούς τους καλεσμένους για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ο Παπαδόπουλος θα κάνει σίγουρα 40άρια!

Πηγή: dailymedia.gr