Για πρώτη φορά! Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει γιατί δεν δεν πήγε στην εορταστική εκπομπή του Λιάγκα: «Ο Γιώργος είναι κακουργηματικά..»

Για πρώτη φορά! Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει γιατί δεν δεν πήγε στην εορταστική εκπομπή του Λιάγκα: «Ο Γιώργος είναι κακουργηματικά..»

Ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε τελικά στο εορταστικό σόου που θα παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας!

Ο ίδιος, δεν μάσησε τα λόγια του και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο! Διαβάστε παρακάτω...


Λιάγκας. Τσακωθήκατε; Τι έγινε με το show;

Δεν μπορώ να τον μαζέψω αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι κακό παιδί, απλώς νομίζω ότι είναι κακουργηματικά αυθόρμητος. Δεν θα κάνω το εορταστικό show, αφού φτάσαμε δύο μέρες πριν από το γύρισμα και δεν ήταν σωστά στημένο -κι εγώ δεν κάνω πρόχειρες δουλειές. Αλλά με τον Γιώργο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δείτε επίσης: 7 ζευγάρια που χώρισαν το 2017! Οι διάσημοι Έλληνες που τα διέλυσαν όλα μέσα σε δευτερόλεπτα...

Survivor vs Nomads.

Το Nomads μάλλον δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως δεν στήθηκε καλά. Εγώ δεν έβλεπα Survivor, αλλά ήταν παντού. Είχα και τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο, λόγω τη σχέσης του με την Παπαδοπούλου, όπου πηγαίναμε βλέπαμε Survivor. Χουντο-Survivor.

Δείτε επίσης: «Το αφροδισιακό για εμένα είναι...» Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι την εξιτάρει μέσα σε μια σχέση!

Πηγή: secret