Επιστροφή «βόμβα» στην ελληνική τηλεόραση! Το όνομα που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω!

Επιστροφή «βόμβα» στην ελληνική τηλεόραση! Το όνομα που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω!

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει με τηλεοπτική δουλειά μετά από απουσία χρόνων.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών του παρελθόντος θα ξαναδουλέψει για την ΕΡΤ μεταφέροντας στη μικρή οθόνη ένα μυθιστόρημα. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικού του υπερπολυτελέστατου σπιτιού τους στην Κηφισιά

Πιο συγκεκριμένα θα σκηνοθετήσει τη μεταφορά του πολιτικού μυθιστορήματος «Οι ακύμαντοι» του Νίκου Σκορίνη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βιβλίο διαπραγματεύεται το «ταξίδι» τεσσάρων ανθρώπων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, από την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων ως την περίοδο των Μνημονίων στο Καστελόριζο.

Δείτε επίσης: Τρικούβερτο γλέντι για την Δούκισσα Νομικού στο χλιδάτο σπίτι της! Το καραόκε και οι ξέφρενοι χοροί με την κοιλίτσα τούρλα!

Ο Μανούσος Μανουσάκης θα έχει ξανά στο πλευρό του τον σεναριογράφο που συνεργάστηκε σε μεγάλες επιτυχίες όπως οι «Ψίθυροι Καρδιάς», τον Σταύρο Αβδούλο.

Η πρόταση του Μανούσου Μανουσάκη αναμένεται να πάρει το «ok» από του Δ.Σ. της ΕΡΤ και να ξεκινήσουν γυρίσματα ώστε η σειρά να προλάβει να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2018.

Πηγή: dailymedia.gr