«Άρχισε να φωνάζει σε κατάσταση αμόκ! Ούρλιαζε...» Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα που δεν γνώριζε κανείς! Τι συνέβη;

«Άρχισε να φωνάζει σε κατάσταση αμόκ! Ούρλιαζε...» Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα που δεν γνώριζε κανείς! Τι συνέβη;

Εξομολογήσεις από τον «Mr 4.000»! Ο Γιάννης Σπαλιάρας, έξι μήνες μετά το τέλος του «Survivor» που του χάρισε έξτρα δημοσιότητα, φωτογραφίζεται σε φόντο γιορτινό στο στέκι του, το CasCa στη Μαρίνα Ζέας, και μιλάει από καρδιάς για όλα: το reality επιβίωσης, την απώλεια του πατέρα του, τις γυναίκες, την τηλεόραση!

Μεταξύ άλλων, ο πρώην Survivor αναφέρθηκε σε ένα ακραίο περιστατικό θαυμασμού από μια κοπέλα αλλά και στην περιβόητη δήλωσε για τις 4.000 γυναίκες! Διαβάστε παρακάτω...

«Μια φορά στην Κυψέλη με είδε μια κοπέλα και άρχισε να φωνάζει σε κατάσταση αμόκ! Ούρλιαζε! Στην αρχή τρόμαξα, νόμισα ότι έπαθε κρίση επιληψίας ή κάτι τέτοιο! Πήγα κοντά της να δω αν είναι καλά. Την πλησίασα για να τη βοηθήσω και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Τότε κατάλαβα ότι ήταν αντίδραση που με είδε!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Τυφλά στο μεθύσι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι τσιρίδες έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και οι πολλές φιάλες

Δείτε επίσης: Τρελά ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Βαλαβάνη στα social media και το τρυφερό κείμενο!