Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμος Βερύκιος! «Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε»! Σε ποια παρουσιάστρια αναφέρεται;

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμος Βερύκιος! «Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε»! Σε ποια παρουσιάστρια αναφέρεται;

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Βερύκιος άστραψε και βρόντηξε από τον αέρα του Happy Day!

Ο ίδιος αυτή τη φορά τα έβαλε με τις παρουσιάστριες που έχουν... μεγάλα συμβόλαια και «πέταξε τα καρφιά» του και πέταξε τις βόμβες του προς όλες τις κατευθύνσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να λέει ότι στις επόμενες γιορτές θα φροντίσει να πάρει περισσότερα ρεπό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή του απάντησε ότι θα το διαπραγματευτεί στο συμβόλαιό της!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού! "Το νιώθω να κουνιέται στην κοιλίτσα μου! Ήρθε η ώρα να το πω! Περιμένω..."

Αμέσως εκείνος της είπε: «Τι να διαπραγματευτείς; Την τύχη σου που είναι μια χαρά; Αφήστε ρε τα συμβόλαια! Όσοι πάνε για τα συμβόλαια… έχουν ημερομηνία λήξης τα συμβόλαια. Επειδή σε αγαπάω σου λέω μην παίζεις με την τύχη σου. Άσε τις άλλες και μην παίρνεις γραμμή από τις άλλες με τα συμβόλαια και τα ισχυρά και τα ανίσχυρα! Ξέρεις πώς από τη μια μέρα στην άλλη το ισχυρό γίνεται ανίσχυρο; Εσύ έχεις και κάτι άλλο που δεν έχουν άλλες πολλές, έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, τον βιολογικό, τον ηλικιακό. Έχεις μέλλον. Μην κάνεις, λοιπόν, αυτά που κάνουν άλλες που είναι στη δύση τους».

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον κρυφό γάμο! (Photo)

Δείτε το βίντεο: