Αποκλειστικά στο Youweekly.gr: Η Δωροθέα Μερκούρη ποζάρει ολόγυμνη στα 43 της χρόνια!

Αποκλειστικά στο Youweekly.gr: Η Δωροθέα Μερκούρη ποζάρει ολόγυμνη στα 43 της χρόνια!

Παραδέχεται ότι στα 43 της χρόνια σήμερα νιώθει πιο όμορφα με τον εαυτό της και δεν έχω κανέναν λόγο να μην την πιστέψω.

Το «φωνάζουν» τα μάτια της άλλωστε, το «λέει» η καρδιά της, αυτό που ζει αποτελεί κεκτημένο παράσημο όσων εμπειριών έχει βιώσει, ωςσύντροφος, ως καριερίστα και βέβαια ως μητέρα δύο πανέμορφων κοριτσιών. Ρόλοι πάνω στους οποίους όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα έτσι και αυτή προσπαθεί να ισορροπήσει χωρίς να αδικήσει κανέναν. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Το πιο τρυφερό βίντεο! Τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη ανοίγουν τα δώρα τους! Τι τους έφερε ο Άγιος Βασίλης!

Τη συναντώ λίγες ώρες μετά την επίσημη προβολή της ταινίας «Θησαυρός» που παίζεται ήδη στους κινηματογράφους και στην οποία πρωταγωνιστεί νιώθοντας τον ίδιο ενθουσιασμό καθώς μου ξετυλίγει τα άγνωστα κομμάτια της ζωής της.

Χαίρομαι ειλικρινά που –επιτέλους– τα λέμε γιατί εκτός από μια όμορφη γυναίκα, καταξιωμένη στον χώρο σας, είστε και ένας άνθρωπος πουεκτιμώ. Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να σας σέβονται;

Είναι και δική μου χαρά και σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια. Νομίζω το σημαντικότερο! Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν άνθρωπο από το να κερδίσει τον σεβασμό των συνανθρώπων του; Καλά τα υλικά αγαθά αν έρθουν, αλλά δεν είναι εκείνα που έχουν αξία στη ζωή και αυτό το καταλαβαίνεις με τα χρόνια, μεγαλώνοντας!

Για μια αντικειμενικά όμορφη γυναίκα, που η αυταπόδεικτη ομορφιά της λειτουργεί και ως «εργαλείο» στη δουλειά, ο χρόνος είναι σύμμαχος ή εχθρός τελικά;

Δείτε επίσης: Ένα μωρό για τον Σάββα Πούμπουρα! Οι πρώτες του δηλώσεις και η τρυφερή εξομολόγηση για την γυναίκα του!

Για μένα ο χρόνος είναι μόνο φίλος. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε νιώθω καλύτερα και από τότε που ήμουν είκοσι χρόνων και πίστεψέ με δεν το λέω απλά για να το πω. Μικρότερη είχα άγνοια όπως τα περισσότερα κορίτσια και μου δημιουργούσε άγχος. Με προτιμώ σε αυτή την ηλικία!

Τα λέτε τα χρόνια σας;

Εννοείται!... Είναι όλα δικά μου και είμαι περήφανη για το καθένα ξεχωριστά. Ξέρεις πόσες φορές λέω στον εαυτό μου «γιατί αυτό που ξέρω στα 43 μου δεν το εφάρμοσα τότε που ήμουν 25»; Μετά τα 40 όπως οι περισσότερες γυναίκες ηρέμησα και εγώ με τον εαυτό μου, συνειδητοποιώντας ότι είναι πολύ πιο σημαντική αυτή η ηλικία από οποιαδήποτε άλλη.

Αυτό είναι και ένα «κεκτημένο» σας.

Μπορείς να το πεις και έτσι. Η ζωή δεν είναι εύκολη για τις γυναίκες και τους ρόλους που καλούνται να υπηρετήσουν στη σύγχρονη κοινωνία. Τις δυσκολίες της τις διαπίστωσα και εγώ και μάλιστα από νωρίς, αφού έγινα μητέρα σε μικρή ηλικία, γεγονός που μου άνοιξε πολλά μέτωπα. Δεν σκλήρυνα όμως.

Δείτε επίσης: «Έχω κάνει αποτοξίνωση από...» Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη που δεν γνώριζε κανείς!

Φωτογράφος: CALLIOPE

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα κάθε Τετάρτη με μόνο 1,5 ευρώ.