Επιστροφή - βόμβα στον Alpha! Ξεκινάει γυρίσματα η...

Επιστροφή - βόμβα στον Alpha! Ξεκινάει γυρίσματα η...

Αποτέλεσε πριν χρόνια την κρυφή απογευματινή απόλαυση πολλών τηλεθεατών του Alpha.

Τα τέσσερα χρόνια που κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές του Alpha απόκτησε φανατικούς ακόλουθους που τη μετέτρεψαν σε ό,τι πιο κοντινό σε Cult εκπομπή υπήρξε μετά το 2010. Διαβάστε παρακάτω...

Η παραγωγή της είχε χαμηλό μπάτζετ και χρησιμοποιούσε πρώην επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ηθοποιούς. Υπήρχαν μαρτυρίες ότι οι αγγελίες για το κάστινγκ κολλούνταν σε αφισάκια σε κολόνες και δέντρα στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Σάπισαν στο ξύλο πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Η εικόνα με τις μώλωπες που σοκάρει!

Ο λόγος για τις περίφημες «Οικογενειακές Ιστορίες» που από το 2018 επανέρχονται στο πρόγραμμα του ALPHA. Σύμφωνα με το Dailymedia, τα γυρίσματα αρχίζουν μέσα στον Ιανουάριο με τις προβλέψεις για την έναρξη της εκπομπής να κάνουν λόγο για ξεκίνημά της τέλη του ίδιου μήνα ή αρχές του επόμενου.

Δείτε επίσης: Μαγευτική στιγμή! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε φωτογραφία που θηλάζει το μωρό στην αγκαλιά του αγαπημένου της!

Οι πρωταγωνιστές των αυτοτελών επεισοδίων θρυλείται ότι αμείβονταν με 50 ευρώ. Η παραγωγή που ξεκινάει το 2018 ακούγεται ότι θα έχει ακόμα μικρότερο μπάτζετ και ακόμα μικρότερες αμοιβές.

Πoιες θα είναι αυτές; Θα περιμένουμε να το ανακαλύψουμε όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα…