Τι έκλεψε η Μαρία Μενούνος από τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη; Η αντιγραφή που έβγαλε μάτι!

Τι έκλεψε η Μαρία Μενούνος από τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη; Η αντιγραφή που έβγαλε μάτι!

Θυμάσαι τότε που η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο και ο γάμος τους βγήκε live στην τηλεόραση με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στα χρονικά του Ant1 να μην προβληθεί η Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή;

Ε, ακριβώς το ίδιο έκανε και η Μαρία Μενούνος η οποία αποφάσισε να μας δείξει τον γάμο της σε live streaming από την παγωμένη Times Square στη Νέα Υόρκη! Τελικά η Ελληνίδα γουστάρει τον διακαναλικό γάμο! Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της Κέβιν Αντέργκαρο παντρεύτηκαν λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου και το κανάλι FOX μας τα έδειξε όλα! Τα δάκρυα, τον κόσμο, το μπιμπίκιασμα της παρουσιάστριας από το κρύο, αλλά και τους όρους αγάπης που αντάλλαξαν.

«Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ», είπε ο Κέβιν Αντέργκαρο και η Μαρία Μενούνος απάντησε: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ».

Δείτε επίσης: Σάπισαν στο ξύλο πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Η εικόνα με τις μώλωπες που σοκάρει!

Και όπως θα δεις στο video η παρουσιάστρια κλαίει τόσο πολύ που απορούμε πόσο αδιάβροχη ήταν η μάσκαρα της και δεν ξέβαψε καθόλου.

Δείτε επίσης: Αγνώριστη η Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Οι κοκκινίλες στο πρόσωπό της και τα "ανύπαρκτα" φρύδια

Να ζήσετε και με χαρά τα βαφτίσια του παιδιού να τα κάνετε διακανιλικά από κάποιο νησί της Ελλάδας με χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού.

Marymary.gr