Η περιπέτεια της Μαίρης Συνατσάκη και η έκκληση στα social media! Τι συνέβη;

Η περιπέτεια της Μαίρης Συνατσάκη και η έκκληση στα social media! Τι συνέβη;

«Αυτή είναι η φάτσα μου λίγο πριν το εγκεφαλικό», εκμυστηρεύτηκε η Μαίρη Συνατσάκη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια που της έτυχε, με αποτέλεσμα να χάσει τον ύπνο της.

Εδώ και έξι χρόνια, η Μαίρη έχει το δικό της κανάλι στο YouTube, ενώ τα τελευταία δύο δίνει σταθερό εβδομαδιαίο ραντεβού με τους fans της, με βίντεο που φτιάχνει από το μηδέν. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε η ίδια, το πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιεί κράσαρε, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην μπορεί να μοντάρει το νέο υλικό που είχε ετοιμάσει, αλλά και να εξαφανιστούν όλα τα βίντεο που έχει κάνει μέχρι στιγμής! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: H Όλγα Φαρμάκη μας συστήνει τον κούκλο αδερφό της! Δείτε τον για πρώτη φορά...

Μέσα από stories στο Instagram, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και παραδέχθηκε πως δεν ξέρει τι να κάνει. Όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα, η περιπέτεια είχε εν μέρει αίσιο τέλος, χάρη στις συμβουλές διαδικτυακών της φίλων, τους οποίους, μάλιστα, ευχαρίστησε δημόσια.

«Ευχαριστώ για όλα τα βοηθητικά μηνύματα! Μπόρεσα να βρω κάποια από τα βίντεο, αλλά κάποια είχαν θέμα από την κάρτα μνήμης και ίσως είναι και αυτά που δημιούργησαν το αρχικό πρόβλημα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα προσπαθήσει να μοντάρει ξανά την Πέμπτη, καθώς έπρεπε να μεταβεί σε μάθημα φωνητικής και στη συνέχεια στο θέατρο για την παράσταση Hair στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Το αδιανόητο σχόλιο της Ιωάννας Τούνη για τη νίκη της Ραμόνας!

Δείτε τα βίντεο:

peoplegreece.com