Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Σαν άλλοι Τζολί και Πιτ.... από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ φωτογραφίζονται Βαλαβάνη και Βασάλος για το νέο τεύχος περιοδικού!

Οι δύο πρώην Survivors και νυν μαϊντανοί αφού μας έσκασαν μέχρι να παραδεχτούν αυτό που όλοι ξέραμε (κοινώς ότι είναι ζευγάρι) αποφάσισαν να γιορτάσουν το κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός με μια φωτογράφιση! Διαβάστε παρακάτω...

Αυτός ποζάρει ημίγυμνος (εντάξει βρε παλικάρι μου, τους είδαμε τους μυς σου) και εκείνη ποζάρει τουρλώνοντας τα οπίσθια της με το χέρι του στην μέση και δαγκώνοντας του... το αυτί!

Δείτε επίσης: Παίκτης του Ελλάδα έχεις ταλέντο καταγγέλλει τον Ατζούν Ιλιτζαλί! Έκοψε πλάνα και του απαγόρευσε να....

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα δηλώνουν ότι... κάνανε και διακοπές μαζί (παγκόσμια πρωτιά) ενώ η αθλητικογράφος τονίζει ότι κάθε πρωί του βράζει τα αυγουλάκια του (θέλει κόπο το κορμί παιδιά)!

Δείτε επίσης: Πόλεμος στον ΑΝΤ1 για τα χαμηλά νούμερα του Nomads! Ο Αρναούτογλου κατακεραυνώνει τον Σταθμό!

Σε κάθε περίπτωση είναι δεκτό ο καθένας να φωτογραφίζεται όπως θέλει και να «πουλάει» την εικόνα που θεωρεί πρέπουσα, όμως είναι σίγουρο πως με το Survivor 2 να κάνει πρεμιέρα σε μόλις 16 μέρες το ζευγάρι θα ξεφουσκώσει πιο γρήγορα και από σουφλέ μακαρονιών (που φυσικά δεν τρώει το παλικάρι για να μην χαλάσει ΤΟ κορμί)!

Δείτε επίσης: O Xρήστος Φερεντίνος μιλά πρώτη φορά για την επανασύνδεσή του με την Σοφία Παυλίδου!

Ευρυδίκη και Κωνσταντίνε... για προσοχή λίγο!

Μετά το κράξιμο που έφαγε από εμάς, ο Βασάλος μας απάντησε μέσα από την εκπομπή ΕΔΩ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Πριν φύγετε όμως.... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ