Φοβερό παρασκήνιο! Γι'αυτό τελείωσαν τον Λιάγκα από τον Ant1! Ο καυγάς με τον Λάτσιο και ο ρόλος του Αρναούτογλου!

Φοβερό παρασκήνιο! Γι'αυτό τελείωσαν τον Λιάγκα από τον Ant1! Ο καυγάς με τον Λάτσιο και ο ρόλος του Αρναούτογλου!

Μην κανονίσω να πάω διακοπές, όλες οι ειδήσεις θα «σκάσουν» τότε. Και φυσικά μιλάω για το άδοξο τέλος του Γιώργου Λιάγκα από τον Ant1 και το τέλος του «Late Night».

Μία είδηση που όντως, έσκασε σαν βόμβα (Δείτε εδώ την ανακοίνωση), όμως… στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν γνωστή μιας και από τα Χριστούγεννα ακουγόταν αυτή η φήμη, ότι το κανάλι δείχνει σιγά σιγά την έξοδο στον παρουσιαστή. Διαβάστε παρακάτω…

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Ant1 αποφάσισε να κάνει στροφή στην ποιότητα και να κόψει το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά μαζί με αυτόν, παίρνει η «μπάλα» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς όπως λένε οι πληροφορίε δεν θα βγει στον «αέρα» την δεύτερη σεζόν ούτε το «2night show», που περιμέναμε όλοι μετά το τέλος του Nomads, ειδικά μετά τις καταγγελίες του παρουσιαστή προς το κανάλι και το ριάλιτι επιβίωσης (Δείτε εδώ τις καταγγελίες του)

Αυτά είναι γνωστά αγαπημένοι! Εγώ σήμερα όμως, στο Dimis Blog και το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιον λόγο το κανάλι αποφάσισε να αφήσει εκτός σχεδίων τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ σε όλους είχε δείξει ότι είναι το «προστατευόμενο» είδος του.

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως.. σημαντικό ρόλο έπαιξε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του διευθυντή προγράμματος του Ant1, Γιάννη Λάτσιου! Οι συνεχόμενες λάθος κινήσεις και η παρορμητική και προσβλητική συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα, δημιουργούσε μεγάλη ενόχληση στο κανάλι. Μετά ειδικά την μήνυση που κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας προς τον παρουσιαστή για τα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια εναντίον του, τα πράγματα ζόρισαν αρκετά .

Αλλά θα σας το πιάσω από την αρχή. Η εκπομπή του ήταν βασισμένη σε καλεσμένους… Οι οποίοι μετά από ...Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.