Survivor 2: Ποιος Βασάλος; Αυτό είναι το μοντέλο από την Θεσσαλονίκη που θα σας κάνει να ερωτευτείτε!

Survivor 2: Ποιος Βασάλος; Αυτό είναι το μοντέλο από την Θεσσαλονίκη που θα σας κάνει να ερωτευτείτε!

To παιχνίδι που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και δημιούργησε φρενίτιδα στο κοινό έρχεται στις οθόνες μας ξανά τον Ιανουάριο του 2018 (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα)!

Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν μάλιστα από τα γυρίσματα μας έκαναν να έχουμε περισσότερη αγωνία (δείτε τις εδώ) και να περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τέλος το Survivor Πανόραμα από τον ΣΚΑΙ! Η εκπομπή που θα το αντικαταστήσει και η παρουσιάστρια έκπληξη! (Βίντεο)

Ο ίδιος ο Acun Ilicali με ένα βίντεο που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε κάποιους από τους υποψήφιους «Μαχητές» που θα μπούνε στο Survivor 2.

Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο Νικόλας Αγόρου από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει σπουδάσει ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεστε τι έκανε μόλις ανακοινώθηκε το τέλος της εκπομπής του!

Θα λέγαμε πως θυμίζει πολύ τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί και σίγουρα όλα τα κορίτσια θα τον ερωτευθούν!

Δείτε ακόμη: "Ο Τσίπρας βγάζει στο κλαρί την γυναίκα του!" - Η δήλωση που προκαλεί σάλο!

Ο Νικόλας είναι γεμάτος με τατουάζ και να σας ενημερώσουμε πως έχει συνεργαστεί με την Κατερίνα Στικούδη σε καμπάνια εσωρούχων και μαγιό γνωστής εταιρίας, ενώ έχει παίξει και σε βιντεοκλίπ της Demy για το τραγούδι «Ισόβια μαζί». Απολαύστε υπεύθυνα: