Η αποκάλυψη για Βαλαβάνη-Βασάλο και το απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο! Το ψέμα για τα δωμάτια και η αλήθεια για την σχέση τους! (Βίντεο)

Η αποκάλυψη για Βαλαβάνη-Βασάλο και το απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο! Το ψέμα για τα δωμάτια και η αλήθεια για την σχέση τους! (Βίντεο)

Η αποκάλυψη της σχέσης τους, η κοινή φωτογράφιση και οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον έρωτά τους έχουν ανάψει φωτιές!

Οι ίδιοι παραδέχτηκαν πως είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο που έδωσαν και το πρώτο τους φιλί, όμως η Ναταλία Γερμανού και ο Νίκος Γεωργιάδης έχουν διαφορετική άποψη και το δήλωσαν μέσα από την εκπομπή "Επιτέλους ΣΚ"! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τύφλα να έχει η Jolie! Μπήκαμε στο σπίτι Βλάχου - Τριανταφυλλίδου στην Αμερική και πάθαμε εγκεφαλικό! Δείτε το...

Η Ναταλία ισχυρίστηκε πως κανείς δεν τους πίστεψε και πως οι δυο τους είναι μαζί πολύ καιρό πριν, ενώ ο Νίκος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις κοινέ τους διακοπές και το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην Ρόδο το καλοκαίρι!

Δείτε ακόμη: Επιτέλους το παραδέχθηκε! "Είναι κοριτσάκι..." - Διάσημη Ελληνίδα εγκυμονούσα το αποκάλυψε...

«Δεν είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Ήσουν και εσύ εκεί στη Ρόδο, και το ζευγάρι που λένε ότι δεν ήταν ζευγάρι τότε. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε αυτό. Ήταν να μείνουν λιγότερες μέρες και έκαναν ένα extesion στις διακοπές τους. Τότε είχαν πάρει δύο δωμάτια, αλλά το ένα έμεινε άθικτο. Αυτό έχω να σας πω. Ίσως είχαν συνηθίσει από το Survivor που κοιμόντουσαν όλοι μαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά και η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως όλο το ξενοδοχείο είχε βουίξει πως το ένα δωμάτιο είχε μείνει άθικτο! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: