Ραγδαίες εξελίξεις για τον Κωνσταντίνος Αγγελίδη! Τα δάκρυα της οικογένειας του και οι νέες εξετάσεις!

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Κωνσταντίνος Αγγελίδη! Τα δάκρυα της οικογένειας του και οι νέες εξετάσεις!

Μάχη για την ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στην εντατική στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε την περίοδο των Χριστουγέννων η είδηση για το ατύχημα του παρουσιαστή, το οποίο βύθισε σε θλίψη την οικογένεια του! Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί αρχικά η κατάσταση της υγείας του να παρέμενε κρίσιμη, ωστόσο οι γιατροί πήραν τον ρίσκο να τον βγάλουν από τα μηχανήματα για να δουν πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός του και αν θα μπορέσει να αναπνεύσει χωρίς υποβοηθήματα και τα κατάφερε... (Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Από χθες το απόγευμα πλημμυρίζει αισιοδοξία η οικογένεια του μιας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr η κατάσταση την υγεία του δείχνει να βελτιώνει σημαντικά. Ακόμη και τώρα, οι ώρες που διανύει είναι δύσκολες και κρίσιμες όμως έχει διαφύγει κατά μεγάλο ποσοστό τον κίνδυνο για την ζωή του!

Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι γιατροί σε αυτή την φάση, προσπαθούν να μειώσουν την φαρμακευτική αγωγή για να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στις νέες συνθήκες. Η μαγνητική στο κεφάλι και τα αποτελέσματα της κάνουν την οικογένεια να χαμογελάει ξανά και να είναι αισιόδοξη, μιας και το αποτέλεσμα της ήταν θετικό.