Η ανακοίνωση "φωτιά" του Γρηγόρη Αρναούτογλου: "Επιστρέφω στην θέση μου..."

Η ανακοίνωση

Πολλές οι τηλεοπτικές εξελίξεις, ειδικά στον Ant1, αφού μετά το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ανακοινώθηκε και το κόψιμο της βραδινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το βραδινό του παρουσιαστή "The 2night show" δεν θα προβληθεί τελικά, αν και αρχικά είχε ενημερώσει ο Γιάννης Λάτσιος πως με την επιστροφή του Γρηγόρη από το Nomads θα το δούμε κανονικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Τούρκο παραγωγό! Η απίστευτη αλλαγή στο Survivor 2 που δεν έχει γράψει ΚΑΝΕΙΣ!

Ο παρουσιαστής δεν θέλησε να κάνει καμία ανακοίνωση για το θέμα, όμως έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τα social media του, για την θέση που πάντα τον περιμένει όπου και να πάει και φυσικά μιλάμε για την πρωινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγραψε χαρακτηριστικά: "Δευτέρα πρωί επιστρέφω στήν θέση μου... μου έλειψε τόσο πολύ το ραδιόφωνο...τα παιδιά, εσείς,οι φαρσες,οι επικοινωνία μας οι καβγάδες μας οι πλάκες μας η αλήθεια μας...γιατί 6 χρόνια τώρα αυτή η εκπομπή γίνεται μόνο με αγάπη πάθος και αλήθεια... σας ευχαριστούμε για όλα... σας ευχαριστώ για όλα... ραντεβού τα χαράματα της δευτέρας!!!"