Το αιχμηρό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη προς την οικογένεια Παντελίδη: "Δεν μου καίγεται καρφί!"

Το αιχμηρό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη προς την οικογένεια Παντελίδη:

Μπορεί η υπόθεση για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη να μπήκε στο συρτάρι έπειτα από εισαγγελική απόφαση, όμως... θα ξεκινήσει από την αρχή ξανά, μιας και η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή πήγε ξανά στον εισαγγελέα, αμφισβητώντας αυτή την απόφαση και ζητώντας να ανοίξει ξανά αυτός ο κύκλος. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Φυσικά, η Μίνα Αρναούτη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο κάτι τέτοιο, μιας και πολλές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια γι'αυτή την υπόθεση, που την αφορά μιας και τραυματίστηκε σοβαρά. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια μετά από πολλά μηνύματα που έλαβε από διαδικτυακούς φίλους της, που την ρωτούσαν τι θα γίνει τώρα που η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θέλει να ανοίξει ξανά αυτό τον κύκλο για να αποδειχθεί ότι δεν οδηγούσε αυτός, απάντησε στέλνοντας τα καρφιά της ευθέως.... Η Μίνα έγραψε χαρακτηριστικά:

"Με ρωτατε τι γινεται με την υποθεση Παντελιδη . Προσεφυγαν στον εισαγγελεα Εφετων που σημαινει οτι αμφισβητουν την εισαγγελικη αποφαση που εστειλε την υποθεση στο αρχειο.
Πλεον να σας πω την μαυρη αληθεια δεν μου καιγεται καρφακι εμενα.. δεν με αφορα, δεν με απασχολει και δεν με αγγιζει οποια ενεργεια κι αν γινει απο την πλευρα τους!
Οριστικα τελειωσε για μενα το θεμα, θα με αγγιζε μονο μια συγνωμη! Τιποτα αλλο!
Σε αλλα νεα παγωσαν οι καταρρακτες του Νιαγαρα!"