Αποκάλυψη! Η τρομερή αλλαγή του Survivor 2 που θα γονατίσει τα υπόλοιπα κανάλια! Απολύσεις και φόβοι...

Αποκάλυψη! Η τρομερή αλλαγή του Survivor 2 που θα γονατίσει τα υπόλοιπα κανάλια! Απολύσεις και φόβοι...

Το Survivor 2 είναι στην τελική ευθεία και η παραγωγή βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο ώστε όλα να είναι στην εντέλεια και το προϊόν αυτό να είναι εξίσου ανταγωνιστικό και επιτυχημένο με πέρυσι...

Μία πληροφορία έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr την οποία και θα σας αποκαλύψουμε, μία πληροφορίες που είναι διασταυρωμένη και περιγράφει το άγχος του Ατζούν για πετύχει το Survivor 2. Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά, ο Τούρκος παραγωγός, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα αποκάλυψε τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο ριάλιτι. Ειδικά η μία... θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και σίγουρα θα "χτυπήσει" 60% τηλεθέαση. (Δείτε εδώ τι αποκάλυψε)

Πάμε στο θέμα μας όμως τώρα...

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής διώκεται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του σε βαθμό κακουργήματος! Αποκλειστικό!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να απολύσει ή να αφήσει στο περιθώριο τα άτομα που δούλευαν στο περσινό Survivor. Αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, το κάνει για να μην υπάρχουν διαρροές, σε περίπτωση που κάποιο άτομο από την παραγωγή έχει αναπτύξει σχέσεις με την Ελλάδα.

Το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες που θα απορροφηθούν στο παιχνίδι για τεχνική υποστήριξη, οι οποίοι θα περάσουν από έλεγχο και δεν θα χρησιμοποιηθούν όλοι στην αρχή, αν και έχουν συμφωνήσει. Όπως καταλαβαίνετε, ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μαζέψει το κοινό και να μην υπάρξουν σπόιλερ ξανά...

Και τώρα θα σας αποκαλύψουμε στο Youweekly.gr την αλλαγή που σίγουρα θα "γονατίσει" κυριολεκτικά τα αντίπαλα κανάλια! Πέρυσι όπως όλοι θυμάστε, το Survivor διήρκεσε 3 μήνες. Φέτος, έχει δώσει υπόσχεση να γίνει ακόμη περισσότερα ανταγωνιστικός, επομένως θα δώσει παράταση στην διάρκεια του Survivor 2. Δηλαδή, αντί να διαρκεί 3 μήνες... θα το κάνει να διαρκεί 6 μήνες!

Αυτή η πληροφορία έχει φτάσει ήδη στα υπόλοιπα κανάλια οι οποίοι βάζουν κάτω όλον τον προγραμματισμό και αλλάζουν τις εκπομπές για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον τυφώνα Survivor που όπως φαίνεται φέτος θα τους δυσκολέψει παραπάνω.

Το ίδιος συνέβη και στην ίδια περίπτωση με τον Γιώργο Λιάγκα όπου το Late Night το έκοψε ο Ant1 για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το Survivor με καλύτερο ανταγωνισμό, όπως είπε και ο ίδιος. Δείτε εδώ τι δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.