Εκτός ΣΚΑΙ! Μεταγραφή "βόμβα" για την Ευαγγελία Αραβανή! Σε ποιο κανάλι πήγε και ποια εκπομπή θα παρουσιάσει;

Εκτός ΣΚΑΙ! Μεταγραφή

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 τρέχουν… μαραθώνιο, προκειμένου να προλάβουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν με τα νέα προγράμματα που θα αρχίσουν να βγαίνουν σταδιακά μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Αυτή την περίοδο έχουν αφοσιωθεί ιδιαιτέρως στο «Dancing with the stars» που θέλουν να είναι εξίσου λαμπερό με τους προηγούμενους κύκλους του και να κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμη: Τελικά πόσο χρονών είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Το ψέμα για την ηλικία της και το ντοκουμέντο του ΣΚΑΙ που την "καίει"!

Αν και η μεγάλη επιθυμία των ιθυνόντων του καναλιού ήταν το σόου να παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή, αυτό φαίνεται δεν κατέστη εφικτό και για τη θέση φιγουράρει -εκτός νέων… αλλαγών- η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ μετά την απομάκρυνση της Άλκηστης Μαραγκουδάκη!



Και ενώ στο θέμα της παρουσιάστριας πλανάται ένα ερωτηματικό, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και στο αντίστοιχο της κριτικής επιτροπής. Σ’ αυτή θα βρίσκονται ο Αλέξης Κωστάλας, η Γκαλένα Βελίκοβα, η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ τα χέρια με τους ιθύνοντες έδωσε και…


…ο Κωνσταντίνος Ρήγος που είδαμε πέρσι στο «So You Think You Can Dance» και κέρδισε θετικές εντυπώσεις.

Πηγή: tv-24.gr