Νέο ζευγάρι στην showbiz! Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά που μας άφησε κάγκελο!

Νέο ζευγάρι στην showbiz! Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά που μας άφησε κάγκελο!

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύφθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Πρωινό"!

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες, αναφέρθηκε σε ένα καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε γόνο παλιάς αθηναϊκής οικογένειας και μια πασίγνωστη φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια. Διαβάστε παρακάτω...

Η συνεργάτιδα της Φαίης ανέφερε ακόμη πως αυτός είναι κούκλος, γόνος γνωστής παλιάς αθηναϊκής οικογένειας με εμβέλεια και εκτός ελληνικών συνόρων.

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τόλη: Θα πάθατε πλάκα με το σπίτι της στην Φιλοθέη! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Συγκεκριμένα είπε: "Είναι πολύ ερωτευμένος με φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια, πολυσυζητημένη γιατί συμμετείχε κάπου που σχολιάστηκε. Κάποιοι λένε ότι είναι φρεσκοχωρισμένη, κάποιοι άλλοι λένε ότι ετοιμάζεται να χωρίσει. Αυτή σχολιάζεται για το κορμί της. Αυτός είναι πολύ ερωτευμένος και της στέλνει λουλούδια. Πάνε κι έρχονται τα λουλούδια και τα sms. Η τραγουδίστρια το παίζει λίγο σκληρή. Όσο του αντιστέκεται εκείνη, τόσο πεισμώνει", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε ακόμη: Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Μαζί για χάρη του γιου τους! Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του μικρού Αντρέα!

Εμείς εδώ στο Youweekly.gr έχουμε καταλάβει σε ποια τραγουδίστρια αναφέρεται! Μόλις βρούμε και τον γόνο θα σας το αποκαλύψουμε με επόμενο ρεπορτάζ!