Μόνο η Μενεγάκη θα μπορούσε να κάνει τέτοιο σχόλιο! Δεν φαντάζεστε τι είπε για τον νεογέννητο γιο της Μαριέττας Χρουσαλά! (Βίντεο)

Μόνο η Μενεγάκη θα μπορούσε να κάνει τέτοιο σχόλιο! Δεν φαντάζεστε τι είπε για τον νεογέννητο γιο της Μαριέττας Χρουσαλά! (Βίντεο)

Η Μαριέττα Χρουσαλά λίγες ώρες πριν απέκτησε επιτέλους το τρίτο της παιδάκι, τον τρίτο καρπό του ερωτά της με τον Λέων Πατίτσα.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μαζί με τους συνεργάτες της έστειλαν τις δικές τους ευχές στην παρουσιάστρια και τον εφοπλιστή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο νέος συνοδός της Angelina Jolie που μαγνήτισε τα βλέμματα! Ποιος πήγε μαζί της στις Χρυσές Σφαίρες!

"Ήμασταν όλοι σε μια αγωνία γιατί είχε περάσει τις 40 εβδομάδες και επειδή ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά έβαζε στοιχήματα με τους followers της", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου!

Δείτε ακόμη: Πρόδωσαν στο «Πρωινό» τον γάμο Έλληνα τραγουδιστή που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα! Παντρεύεται στο Πατριαρχείο ο...

Η Ελένη από την άλλη έκανε το πιο επικό σχόλιο της ημέρας που μόνο εκείνη θα μπορούσε να πει: "Παιδιά, αυτή η πατουσίτσα δεν σας φαίνεται πολύ μεγάλη; Αυτό το παιδί γεννήθηκε για να παίξει μπάσκετ; Λένε, και το έχω τσεκάρει με τα δικά μου παιδιά, ότι αυτά που γεννιούνται με σχετικά μεγάλη πατούσα, γίνονται πολύ ψηλά. Αν ισχύουν, αυτή η πατούσα πάει για NBA", είπε συγκεκριμένα! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: