Ο Acun Ilicali αδειάζει δημοσίως το Έψιλον και τους κατακεραυνώνει για την κλεψιά: "Δεν γίνεται εγώ να πληρώνω και..."

Ο Acun Ilicali αδειάζει δημοσίως το Έψιλον και τους κατακεραυνώνει για την κλεψιά:

Ο Acun Ilicali πρόσφατα μίλησε στο Πρώτο Θέμα και κλήθηκε να πει την γνώμη του για τα δύο παιχνίδια επιβίωσης που έπαιξαν στον τηλεοπτικό αέρα μετά το Survivor!

Ο Τούρκος παραγωγός στην συνέντευξή του δεν μάσησε τα λόγια του και κατακεραύνωσε το κανάλι Έψιλον για την πιστή αντιγραφή με το Survival Secret! Διαβάστε παρακάτω...

"Είναι φυσικό πάντα να προσπαθούν να μιμηθούν κάτι τόσο επιτυχημένο. Δεν θα σου πω ψέματα, με ενόχλησε ιδιαίτερα η παραγωγή του Epsilon γιατί ήταν πιστό αντίγραφο. Δεν πας να κάνεις ακριβώς το ίδιο, ενώ εμείς πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά το επεισόδιο για πνευματικά δικαιώματα. Είναι κλεψιά! Αν κάνεις το ίδιο, απλά αλλάζοντας το όνομα, αυτό ενοχλεί. Γνώριζα εξαρχής, όμως, ότι δεν θα πετύχει", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε ακόμη: Όταν ο Καπουτζίδης είχε κερδίσει 120 εκατομμύρια δραχμές στο λαχείο!

Σχετικά με το ριάλιτι του Αντ1 είπε: "Το Nomads ήταν ένα διαφορετικό concept με υψηλές προδιαγραφές ως προς την παραγωγή. Από την άλλη, όμως, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το κοινό με κάτι τόσο παραπλήσιο με αυτό που αγάπησε. Πάντα θέλουν το ορίτζιναλ! Πού στον κόσμο υπάρχει κάτι επιτυχημένο και το κοινό να θέλει το παραπλήσιο;", αναφέρει.

Δείτε ακόμη: Η Μενεγάκη αποκάλυψε και επίσημα ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Γκουντάρα! Η δημόσια αναφορά της on air! Όλα όσα είπε...