Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Λάκη Λαζόπουλο "Ζω σε ένα σπίτι που είναι 40 τ.μ"

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Λάκη Λαζόπουλο
News 09.01.2018 17:58
Follow us on Google News

«Δεν είχα καμία λογοκρισία, ούτε στο Mega, ούτε στον Alpha. Ποτέ μου! Κι αυτό ήταν κάτι που ήταν δεδομένο», λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Συνέντευξη στην εκπομπή Όλα Καλά του Μακεδονία TV, παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, o oποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τη λογοκρίσια αλλά και για τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Αυτοί είναι οι 6 επώνυμοι άνδρες! Όσα δεν ξέρατε για αυτούς μέσα από ένα αφιέρωμα (40 φωτογραφίες)

«Η μητέρα μου πάντα με καθοδηγούσε με τον τρόπο της και πάντα μου έδινε και το θάρρος και να αμύνομαι και να διεκδικώ αυτό που πιστεύω. Όταν χάνεις λογικά, φυσιολογικά, στα πλαίσια του χρόνου, στα πλαίσια της φθοράς, στα πλαίσια αυτά που όλοι ξέρουμε, που δεν υπάρχει καμία έκπληξη, μόλο ταύτα η απώλεια δημιουργεί τριγμούς εσωτερικούς. Εγώ θύμωσα, αλλά ήταν ένας θυμός αυτουνού που χάνει τη μητέρα του».

Στην συνέχεια εκμυστηρεύτηκε: «Ζω σε ένα σπίτι που είναι 40 τ.μ., εκεί μένω εγώ» και ολοκλήρωσε την κουβέντα του απαντώντας εάν δέχτηκε λογοκρισία κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του πορείας.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Απάντηση "φωτιά" για τις γυμνές φωτογραφίες! "Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου θα..."

«Δεν είχα καμία λογοκρισία, ούτε στο Mega, ούτε στον Alpha. Ποτέ μου! Κι αυτό ήταν κάτι που ήταν δεδομένο. Κι όπου και αν συνεργαστώ, αν θα είμαι ξανά στην τηλεόραση, είναι σίγουρο ότι αυτό θα έχει διασφαλιστεί. Πιέσεις γύρω γύρω υπήρχαν, τηλεφωνήματα υπήρχαν και χειρότερα υπήρχαν, αλλά δεν κόπηκε κάτι από αυτά που ήθελα να πω. Ό,τι είπα, το πλήρωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε τη συνέντευξη του:

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Share