Ελευθερία Ελευθερίου: Αδειάζει δημόσια τον ΣΚΑΙ για το Survivor 2! Η κακία και η γλάστρα

Ελευθερία Ελευθερίου: Αδειάζει δημόσια τον ΣΚΑΙ για το Survivor 2! Η κακία και η γλάστρα

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν πως θα συμμετέχουν στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 2 που θα έρθει στις οθόνες μας στις 21 Ιανουαρίου.

Ένα από αυτά είναι και της Ελευθερίας Ελευθερίου, της Κύπριας τραγουδίστριας που από την περσινή σεζόν είχε δηλώσει πως θέλει να συμμετέχει στο παιχνίδι αλλά λόγω της συνεργασίας της με νυχτερινό κέντρο στο οποίο και εργαζόταν εκείνη την περίοδο δεν μπόρεσε τελικά να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Υβόννη Ντόστα: Η απολογία της στην Ιωάννα Τούνη για την κακία που πέταξε στον τελικό του My Style Rocks! Σε αμηχανία το μοντέλο! (VIDEO)

Φέτος λοιπόν ακούστηκε πολύ πως η τραγουδίστρια ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει για το εξωτικό νησί και το ίδιο είχε αναφέρει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία κρατά στα χέρια της την λίστα με τα ονόματα.

Ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου μέσα από το instagram της θέλησε να αδειάσει τόσο την παραγωγή του παιχνιδιού όσο και τον ΣΚΑΙ καθώς ανακοίνωσε πως η ίδια δεν έκανε ποτέ δήλωση για να μπει.

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω:

Δείτε επίσης: Άκρως εντυπωσιακή: Δείτε πως είναι σήμερα η Καρλότα από τη "Μαρία της Γειτονιάς" (Photo)

Κάπου εδώ όμως πρέπει να πούμε πως και η ίδια πρέπει να χαλαρώσει λιγάκι! Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσος ντόρος καθώς όλοι γνωρίζαμε πως πολύ θα ήθελε να μπει σε αυτό το παιχνίδι... Εντάξει καταλάβαμε τι συμβαίνει εδώ αλλά... δεν θα έπρεπε!