Δημήτρης Παπανώτας: "Πέσε μωρή κάτω να γελάσουμε!" Φοβερό φάουλ από τον παρουσιαστή που τραβάει κρυφά γυναίκα στην παραλία και κάνει απρεπέστατα σχόλια!

Δημήτρης Παπανώτας:

Ο τηλεπαρουσιαστής Δημήτρης Παπανώτας κάθεται σε καφέ με την παρέα του και βιντεοσκοπεί κάποιους να κάνουν ασκήσεις μπροστά, στην παραλία.

Ο σχολιασμός που ακούγεται καθαρά απ’ αυτόν και την παρέα του είναι για μένα το πιο σημαντικό. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: MasterChef 2: Ποιος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Ο αυστηρός κριτής που πήρε την θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου...

«Έλα μωρή αρκούδα να γελάσουμε!» ακούγεται να λέει ο φίλος του Παπανώτα, ελπίζοντας ότι θα κάνει την άσκηση η ξανθιά κυρία με τα παραπάνω κιλά.

«Ωχ ωχ ωχ» ακούγεται μετά, όταν η κυρία ετοιμάζεται να το κάνει. «Ωχ ωχ» προσθέτει και η φίλη του. Και γελάνε. Και ετοιμάζονται όλοι για την κυρία που θα πέσει φαρδιά πλατιά και θα γελάσουν και θα το ποστάρουν στο Instagram. («Θα το δείξεις στην εκπομπή αυτό» ακούγεται ο φίλος του να λέει)

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες! Τι λέει ο δικηγόρος της! Καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...

Πες το μου κι αυτό!!!!

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on

«Πέσε μωρή!» ακούγεται απ’ την παρέα καθώς η γυναίκα κάνει την άσκηση. Και προς μεγάλη απογοήτευσή τους την κάνει άψογα, και κατευθείαν το βουλώνει ο, ομιλητικότατος μέχρι τώρα, κύριος.

Και αυτό το βίντεο, με όλα αυτά που ακούγονται απ’ την παρέα του, με τα ειρωνικά γελάκια, τα «Έλα μωρή αρκούδα να γελάσουμε!» και τα «Πέσε μωρή» το ανεβάζει ο Παπανώτας στο Instagram χωρίς αυτοκριτική, χωρίς να τον πειράζουν όσα ακούγονται σ’ αυτό, και χωρίς να διαχωρίζει αρχικά τουλάχιστον εμφανώς τη θέση του. (Για να είμαστε δίκαιοι πάντως να πω ότι ο κ. Παπανώτας μετά από διάφορα σχόλια διαμαρτυρίας όπως το «Μια χαρά είναι. Γιατί τόσος εμπαιγμός;» απάντησε: «Έκπληξη εξέφρασα. Όχι εμπαιγμό […] Αυτό διαπίστωσα κι εγώ. Ότι παρά το σωματοτυπο το έκανε μια χαρά!!!!» Ίσως δεν είχε προσέξει όσα ακούγονται στο βίντεο.)

Πολύ το χάρηκα όμως που η κυρία τους το χάλασε εκτελώντας άψογα μια άσκηση που πολύ θα ήθελα να δω τον Παπανώτα και την παρέα του να προσπαθεί να κάνει…

mikropragmata.lifo.gr