Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει! Η ρατσιστική δήλωση για τους Αλβανούς σε συνέντευξή της στον Γεωργαντά (Βίντεο)

Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει! Η ρατσιστική δήλωση για τους Αλβανούς σε συνέντευξή της στον Γεωργαντά (Βίντεο)
News 11.01.2018 09:22

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα στο Happy Day προβλήθηκε μια παλιά συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή που είχε παραχωρήσει στον Θέμη Γεωργαντά και ένα σχόλιο αρκετά ρατσιστικό θα λέγαμε ακούστηκε στον αέρα.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέφερε πως μαζεύετε με τους φίλους της στο σπίτι της και χαρακτηριστικά είπε "Σαν τους Αλβανούς, μαζευόμαστε στα σπίτια" μια φράση που μέχρι και σήμερα σχολιάζετε αρνητικά καθώς σε ποιον αιώνα ζούμε τελοσπάντων; διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει: "Με κομμένο ρεύμα αρνήθηκα να..."

Αυτός ο τρόπος σκέψης έχει ξεπεραστεί εδώ και πολύ καιρό και είναι κρίμα το ότι κάποιοι σκέφτονταν και μπορεί να σκέφτονται και μέχρι σήμερα έτσι.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος του βίντεο έσπευσε να "καλύψει" την Δέσποινα Βανδή λέγοντας πως προφανώς δεν το είπε ρατσιστικά, κάτι με το οποίο δεν συμφώνησε κανείς από τους συνεργάτες της.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης: Ούπς! "Aτύχημα" Ελληνίδας παρουσιάστριας που έριξε το internet!

Share