Τηλεοπτική βόμβα: Γιατί ο Άκης Πετρετζίκης σέρνει στα δικαστήρια το MEGA;

Τηλεοπτική βόμβα: Γιατί ο Άκης Πετρετζίκης σέρνει στα δικαστήρια το MEGA;

Στα δικαστήρια ακονίζει τα μαχαίρια του ο σεφ Άκης Πετρετζίκης ο οποίος κατέφευγε στη λύση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μπλοκάρει την προβολή της εκπομπής Κάντο όπως ο Άκης που μεταδίδεται σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, κόβοντας τα νούμερα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός σεφ που έχει διακόψει την συνεργασία του με τον Τηλέτυπος Α.Ε από το 2015 κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η οποία συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο ζητώντας από το δικαστήριο να βάλει τέλος στην προβολή της επίμαχης εκπομπής. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Νέες ολόγυμνες φωτογραφίες! Το μοντέλο ξεσπά...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso λοιπόν "Ο Άκης έχει τώρα άλλη εκπομπή σε άλλο κανάλι και το τηλεοτπικό κοινό μπερδεύεται δεν ξέρει ποια είναι η τωρινή και ποια η παλαιότερη, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την τηλεθέαση" κατέθεσε στο δικαστήριο ο sous chef του παρουσιαστή και πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής Master Chef Γιάννης Μπουροδήμος.

Δείτε επίσης: Όλφα Φαρμάκη: Το επτασφράγιστο μυστικό της που δεν θέλει να αποκαλυφθεί στο Survivor και ντρέπεται γι’αυτό…

Όπως εξήγησε μάρτυτρας που εργάζεται χρόνια στο πλευρό του Άκη, οι δυο εκπομπές προβάλλονται παράλληλα με αποτέλεσμα πολλοί τηλεθεατές να σχηματίζουν την άποψη ότι ο Άκης είναι στο mega.

TAGS