Eίδηση σοκ: Τραγουδίστρια απέβαλε από το μαντζούνι της πεθεράς της!

Eίδηση σοκ: Τραγουδίστρια απέβαλε από το μαντζούνι της πεθεράς της!

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, προκειμένου να προφυλαχτούν καλά κρυμμένα μυστικά ή για να μην διαλυθούν σχέσεις πολύτιμες για τη ζωή των πρωταγωνιστών.

Μια τέτοια ιστορία υπέπεσε στην αντίληψη μας και είναι αληθινή πέρα για πέρα. Συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε και είχε ως πρωταγωνιστές διάσημο ζευγάρι. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απίστευτη απάντηση στις κόρες της όταν την ρώτησαν από που έρχονται τα μωρά! (Βίντεο)

Αυτή είναι γνωστή τραγουδίστρια, σeξι, με κορμί που κολάζει. Εκείνος γνωστός επιχειρηματίας εξαιρετικά αρρενωπός. Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος και σχεδόν από την πρώτη στιγμή άρχισαν να μένουν μαζί, ενώ τον επιχειρηματία αγάπησε και το παιδί που είχε η τραγουδίστρια από προηγούμενο γάμο της που έληξε άδοξα.

Η οικογένεια, γιατί από την πρώτη στιγμή άρχισαν να λειτουργούν ως οικογένεια, ήταν πανευτυχής, με βόλτες, ταξίδια ενώ δεν αντιδρούσαν σε κάθε τους βήμα καθώς το ζευγάρι δεν είχε να κρύψει το παραμικρό. H μητέρα του επιχειρηματία όμως δεν είδε ποτέ με συμπάθεια την τραγουδίστρια ενώ την ενοχλούσε πολύ το γεγονός ότι είχε ήδη ένα παιδί.

Δείτε επίσης: Έσκασε τώρα! Πασίγνωστος τραγουδιστής παντρεύτηκε τον αγαπημένο του! Η τρυφερή φωτογραφία στα social media ου ξεσήκωσε αντιδράσεις!

Ωστόσο, φερόταν εξαιρετικά τόσο σε εκείνη όσο και στο παιδί της κατά συνέπεια αν του έκανε παράπονα θα φαινόταν ότι η ίδια είχε πρόβλημα με τη μητέρα του και όχι το αντίστροφο.

Κάπου προς το καλοκαίρι όμως η τραγουδίστρια διαπίστωσε ότι είναι έγκυος. Περιχαρής το ανακοίνωσε στο σύντροφο της που πέταξε στα ουράνια και πήρε αμέσως τηλέφωνο τη μητέρα του για να της πει ότι θα την κάνει σύντομα γιαγιά.

Η πεθερά προσφέρθηκε αμέσως να έρχεται στο σπίτι για να κάνει τα ψώνια της και να μαγειρεύει και έτσι έγιναν όλα.

Η πεθερά φρόντιζε κάθε φορά να ρίχνει στο πιάτο της νύφης της ένα συγκεκριμένο μαντζούνι προκειμένου να αποβάλλει κι έτσι σιγά σιγά να τη βγάλει από τη ζωή του παιδιού της. Κάπως έτσι αποκαλύφθηκαν όλα και τώρα το ζευγάρι μένει μακριά από την γυναίκα που πήγε να τους καταστρέψει προσπαθώντας να βρουν την ηρεμία τους και να ανακάμψει ψυχολογικά η τραγουδίστρια.