Ιωάννα Τούνη: Τα είχε με γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή και δεν φαντάζεστε με ποιον! (Photos)

Ιωάννα Τούνη: Τα είχε με γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή και δεν φαντάζεστε με ποιον! (Photos)

Βρε βρε, κοιτά να δεις τι μαθαίνει κανείς ψάχνοντας!

Η Ιωάννα Τούνη, η barbie παίκτρια του 'My Style Rocks' αφού έκανε τις πλαστικές της (δείτε εδώ πως ήταν πριν τις πλαστικές) ερωτεύτηκε πριν από λίγους μήνες και πρόλαβε και να χωρίσει με γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή. διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πως ο η Ιωάννα Τούνη ήταν η δεύτερη μεγάλη σχέση του Γιάννη Σιδεράκη μετά τη Νεσχάν Μουλαζίμ.

Δείτε ακόμη: Ολόγυμνη σταρ μητέρα τριών παιδιών ρίχνει το Instagram με τις φωτογραφίες της!

Και μπορεί ο Γιάννης να ήταν και να είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής, αλλά «νοικοκοιρεύτηκε» μονάχα δυο φορές και μάλιστα όχι με Ελληνίδες. Η Ιωάννα είναι από την Αλβανία και η Νεσχάν από την Τουρκία.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες! Τι λέει ο δικηγόρος της! Καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες της κοπέλας στο Instagram! Ποιοι το έκαναν;

Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων διατυμπάνιζε τη σχέση του με την ξανθιά σύντροφό του στο λογαριασμό του στα social media και το ζευγάρι έδειχνε πολύ αγαπημένο, ενώ έμοιαζαν να μη νοιάζονται και καθόλου για την κοινή γνώμη αν λάβει κανείς υποψιν του τα hashtagsτα οποία ο Γιάννης χρησιμοποιούσε στις κοινές τους φωτογραφίες τα οποία ήταν κάπως… ειρωνικά.

Η σχέση όμως του Γιάννη και της Ιωάννας έληξε άδοξα και μάλιστα ο λόγος να είναι το τρίτο πρόσωπο. Εν ολίγοις λέγεται ότι ο Σιδεράκης την απάτησε και εκείνη τους έπιασε στα πράσα με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι στο οποίο συζούσαν στα Τρίκαλα και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου μάλιστα ετοιμάζεται ήδη να εργαστεί στο μαγαζί γνωστού επιχειρηματία της πόλης.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Νέες ολόγυμνες φωτογραφίες! Το μοντέλο ξεσπά...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον μεγάλο τους έρωτα που... λίγο κράτησε: