Angelina Jolie-Brad Pitt: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το ατύχημα της κόρης τους!

Angelina Jolie-Brad Pitt: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το ατύχημα της κόρης τους!

Τo χέρι της έσπασε πριν λίγες μέρες η κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Σε περιπέτειες μπήκε η διάσημη ηθοποιός, αμέσως μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Η κόρη της, Shiloh είχε ένα ατύχημα, στις διακοπές που έκαναν, καθώς έσπασε το χέρι της, όταν έκανε snowboard. Αμέσως η 11χρονη κόρη των πάλαι ποτέ, Brangelina μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου έβαλαν το χέρι της στο γύψο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ανάρτηση-βόμβα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα: "Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο περίεργα..."

Η Angelina Jolie λαχτάρισε με το ατύχημα της κόρης της, όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος. Ωστόσο, η μικρή είναι καλά στην υγεία της και για του λόγου το αληθές, συνόδευσε τη μαμά της, μαζί με την αδελφή της, Zahara, National Board of Review Gala. Η 11χρονη βιολογική κόρη του πρώην ζευγαριού, για ακόμη μία φορά επέλεξε να φορέσει μαύρο κοστούμι, ενώ η ηθοποιός δεν την άφησε καθόλου από το χέρι και την προσοχή της.

Δείτε ακόμη: Οργισμένη η Νάταλι Κακκαβά για το τέλος του MEGA: Το μακροσκελές κείμενο στα social media και το δημόσιο άδειασμα

Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη δημόσια εμφάνισή της. Νωρίτερα, ο φακός του παπαράτσι είχε απαθανατίσει τη Shiloh με τον αδελφό της, Knox και, μάλλον, τον σωματοφύλακα της οικογένειας να βγαίνουν από ένα μίνι μάρκετ. Και όπως όλοι τονίζουν, τέλος καλό, όλα καλά.

Δείτε ακόμη: Η Δήμητρα Ματσούκα απαντά για πρώτη φορά: Η βέρα και ο γάμος της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Πηγή: people.com, radar.com