Αυτός είναι ο λόγος που θα βλέπουμε "Dancing with the stars"! Ο παραολυμπιονίκης που θα χορέψει και θα παραδώσει μαθήματα...

Αυτός είναι ο λόγος που θα βλέπουμε

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον έκτο κύκλο του «Dancing with the stars» που πρόκειται να επανέλθει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 21.00.

Το Youweekly.gr σας αποκάλυψε όλα τα ονόματα των επωνύμων που θα δούμε να χορεύουν στο παρκέ (Dancing with the stars: Τα 15 ονόματα που θα λάβουν μέρος! Και παίκτρια από το Survivor θα δούμε...) Μεταξύ αυτών, εμείς ξεχωρίσαμε έναν...Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σεΐτη τον άνθρωπο «σαΐτα» που έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο...

Η ζωή του Μιχάλη Σεΐτη ξεκίνησε στα… κουλουάρ. Πέντε χρονών είχε την πρώτη του επαφή με τους στίβους και τίποτα δεν ήταν αρκετό για να τον τραβήξει μακριά απ’ αυτούς.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Πως διέρρευσαν οι γυμνές φωτογραφίες; Τι άλλο φοβάται το μοντέλο...

Στα 16 του χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων στα 400 μέτρα εμπόδια, αγώνισμα που συνέχισε για τα δέκα επόμενα χρόνια.

Μέχρι το 2013 όταν η ζωή του άλλαξε από ένα ατύχημα με μηχανή που δανείστηκε γιατί είχε το αυτοκίνητό του στο συνεργείο.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ακύρωσε την συμμετοχή της παίκτρια - φαβορί λίγο πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο!

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη μνημόνευσε το «φαινόμενο της πεταλούδας» γι’ αυτό που του συνέβη, αφού η μηχανή που οδηγούσε εκείνη τη μέρα βρέθηκε τυχαία στην κατοχή του, καθώς το αυτοκίνητό του ήταν στο συνεργείο, ενώ λίγο πριν είχε αφήσει σε φίλο του μηχανάκι μικρότερου κυβισμού που χρησιμοποιούσε.

Εχασε το πόδι του αλλά όχι και το πάθος του για τον αθλητισμό.

Αντιθέτως το πάθος του θέριεψε.

Τρεις μήνες μετά την προσθήκη τεχνητού μέλους έλαβε μέρος σε τοπικούς αιγαιοπελαγίτικους αγώνες και σήμερα βρίσκεται κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ.