Φλορίντα Πετρουτσέλι: Όταν η παρουσιάστρια συμμετείχε στο Black Out! Οι βρισιές αλά Ιταλικά και οι τσιρίδες! (Βίντεο)

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Όταν η παρουσιάστρια συμμετείχε στο Black Out! Οι βρισιές αλά Ιταλικά και οι τσιρίδες! (Βίντεο)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή στην οποία και συμμετέχει, Happy Day, πως είναι έγκυος και διανύει μάλιστα τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της (Έκπληξη! Έγκυος η Φλορίντα Πετρουτσέλι! Το ανακοίνωσε στην εκπομπή... (Βίντεο) και αυτή η είδηση έσκασε σαν μικρή βόμβα στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Το Youweekly.gr λοιπόν μετά από όλα αυτά που έψαξε και σας αποκάλυψε για την ζωή της, όπως δηλαδή πως διατηρούσε σχέση με ανιψιό πρώην μεγαλουπουργού (Φλορίντα Πετρουτσέλι: Όταν τα είχε με τον ανιψιό πρώην μεγαλουπουργού και ήταν...να παντρευτούν!) και ποιος είναι ο άντρας που τώρα της έχει κλέψει την καρδιά και θα γίνει πατέρας του παιδιού της (Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποιος είναι ο σύντροφός της που θα κάνουν παιδί μαζί!). To πιο επικό όμως βίντεο για την ζωή της που δεν έχει προβληθεί πουθενά αλλού μέχρι στιγμής και το "ξεθάψαμε" από το παρελθόν είναι τότε που η παρουσιάστρια συμμετείχε στο παιχνίδι Black Οut, με τις ανατριχιαστικές δοκιμασίες και είχε καταφέρει μάλιστα να βγει και νικήτρια.διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: "Γέννησε χθες, ένα υγιέστατο αγοράκι." H ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι τότε λοιπόν που ήταν και πολύ μικρότερη σε ηλικία (Φλορίντα Πετρουτσέλι: Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν μάθετε πόσο χρονών είναι!) σε ένα επεισόδιο του παιχνιδιού έπρεπε να περπατήσει πάνω σε κατσαρίδες με κλειστά μάτια και να κάνει διάφορα πράγματα τα οποία και δεν άντεξε και... άρχισε τα μπινελίκια και τις βρισιές αλά Ιταλικά για να μην την αρχίσουν στα "μπιπ και μπιπ" στον αέρα!

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη βόμβα από την Βάσω Λασκαράκη: "Κάνω ψυχοθεραπεία 3,5 χρόνια! Μετά τον χωρισμό μας ο Γιάννης..."

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω: