Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το πολυτελές εξοχικό του αγαπημένου της που κόβει την ανάσα! Οι ανέσεις ξεπερνούν την φαντασία!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το πολυτελές εξοχικό του αγαπημένου της που κόβει την ανάσα! Οι ανέσεις ξεπερνούν την φαντασία!
News 13.01.2018 18:09

Μία πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα στην εβδομάδα!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο "Happy Day". Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε το γλυκό της μυστικό. Διαβάστε παρακάτω...

Η όμορφη Ιταλίδα διανύει τον 3ο μήνα και δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν για το ευχάριστο γεγονός! (Δείτε εδώ όσα είπε)

Η όμορφη δημοσιογράφος έχει σχέση με τον Άρη Γούτο, ο οποίος είναι 33 ετών και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των επενδύσεων και του real estate.

«Νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκε στον δρόμο μου. Ίσως έχω κάνει κάτι καλό στην παλιά μου ζωή» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

«Υπάρχει η κατηγορία του άντρα που θέλει πολύ να βγαίνει στα περιοδικά και κάνει σχέση με μια διάσημη γιατί του αρέσει να λένε όλοι ότι τα έχει με την τάδε και υπάρχει και η άλλη κατηγορία που εγώ την προτιμώ που απλά τυχαίνει» πρόσθεσε, επισημαίνοντας: «Αυτό μου βγάζει μια σοβαρότητα».
Δείτε όσα είχε αναφέρει στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Άρης, όπως είναι φυσικό θέλει να προσφέρει στην μέλλουσα γυναίκα του όλες τις ανέσεις! Έτσι λοιπόν για το Σαββατοκύριακο οι δυο τους πήγαν στο εξοχικό του στο Πόρτο Χέλι που μας έκοψε την ανάσα! Η βίλα, έχει θέα θάλασσα πισίνα που ζαλίζει και το λευκό χρώμα κυριαρχεί!

Δείτε και θα καταλάβετε:

Την ίδια ώρα το Youweekly.gr σας αποκάλυψε την σχέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι με ανιψιό πρώην μεγαλουπουργού με τον οποίο μάλιστα παραλίγο να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ

Share