Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Μάνο Παπαγιάννη!

Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Μάνο Παπαγιάννη!
News 14.01.2018 17:46

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα πολύάσχημο σκηνικό!

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν, το βράδυ της Πέμπτης μετά το τέλος της παράστασης, Πετάει Πετάει, στην οποία και πρωταγωνιστούν. Διαβάστε παρακάτω....


Ο Μάνος Παπαγιάννης αφού της επιτέθηκε λεκτικά δεν δίστασε να την αρπάξει από το λαιμό και να την πετάξει στο πάτωμα.


Η ίδια αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έκανε μήνυση! (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!)

Ο Μάνος Παπαγιάννης μέχρι στιγμής δεν έκανε κάποια σχετική δήλωση όμως ο, ο συνάδελφος του Σωτήρης Καλυβάτσης, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από όλο τον θίασο.

Ενώ πριν λίγο αποκαλύφθηκε πως και ο Παπαγιάννης έφαγε ξύλο από την Σοφία Παυλίδου (Συγκλονιστικές αποκαλύψεις! Και ο Παπαγιάννης έφαγε ξύλο από Παυλίδου "Είναι γεμάτος αμυχές")

Η Σοφία Παυλίδου χθες, Κυριακή, λίγες ώρες δηλαδη μετά το συμβάν ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια εικόνα, η οποία πάνω γράφει: “This person has zero tolerance for violence against women./Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών”. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

Ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, αναδημοσίευσε την εν λόγω εικόνα στο δικό του προφίλ, ως ένδειξη συμπαράστασης στην μητέρα των παιδιών του! Σημειώνεται ότι όλοι οι χρήστες των social media, ξέσπασαν κατά του Μάνου Παπαγιάννη («Ο ξεφτίλας έχει και κόρη....»! Ξεσπούν στα social media για τον ξυλοδαρμό του Παπαγιάννη στην Παυλίδου! Κατακεραυνώνουν τον ηθοποιό!)


Δείτε την αναδημοσίευση της εικόνας που έκανε:

Share