Βάσια Παναγοπούλου: Οι δηλώσεις της για Παπαγιάννη και Παυλίδου που εξόργισαν το πανελλήνιο!

Βάσια Παναγοπούλου: Οι δηλώσεις της για Παπαγιάννη και Παυλίδου που εξόργισαν το πανελλήνιο!

Η Βάσια Παναγοπούλου εκτός από θεατρικός επιχειρηματίας είναι και γυναίκα. Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο οι δηλώσεις που έκανε σήμερα στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά εξόργισαν όλες τις γυναίκες που τις άκουσαν, αλλά και τους άντρες που έχουν ένα μέσο IQ.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Διαβάστε παρακάτω...

Η Βάσια Παναγοπούλου ως επιχειρηματίας προσπάθησε να διατηρήσει μια ισορροπία ανάμεσα στον θύτη και το θύμα. Εξίσωσε τις συμπεριφορές της Παυλίδου και του Παπαγιάννη παίζοντας τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι η Σοφία Παυλίδου πρέπει να γυρίσει στην δουλειά της όπως άλλωστε γύρισε και ο Μάνος Παπαγιάννης και να συνεχίσουν την θεατρική παράσταση το "Πετάει Πετάει"!

Δείτε ακόμη: Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά με τον ξυλοδαρμό Παυλίδου - Παπαγιάννη! "Εγώ τον υποστήριζα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι..."

Όταν από το πάνελ προσπάθησαν να της εξηγήσουν ότι δεν ήταν μια απλή λογομαχία αλλά είχαμε τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας από έναν άντρα, που αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θύμα, η Σοφία Παυλίδου δηλαδή, να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με κακώσεις η Παναγοπούλου έκανε ότι δεν άκουγε. Η γυναίκα δεν μπορούσε να καταλάβει ότι είναι άλλο πράγμα να λογοφέρεις και να βριστείς με έναν άνθρωπο από το να παίξεις ξύλο. Αυτό την εξέθεσε στα μάτια των τηλεθεατών και κυρίως των γυναικών.

Δείτε τι ακριβώς είπε στα αποσπάσματα της εκπομπής και θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοούμε: