Master Chef: Τον πέταξαν εκτός διαγωνισμού οι κριτές πριν καν δοκιμαστεί! Η κίνηση που τους έκανε να τον "αδειάσουν" μπροστά σε όλους!

Master Chef: Τον πέταξαν εκτός διαγωνισμού οι κριτές πριν καν δοκιμαστεί! Η κίνηση που τους έκανε να τον

Ένα περιστατικό που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι στιγμής στο Master Chef...

Ο παίκτης ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο για να δείξει το πιάτο του στην κριτική επιτροπή και ξαφνικά.. βγαίνουν και οι τρεις κριτές έξω και του ζήτησαν να αποχωρήσει πριν καν διαγωνιστεί. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος; Γιατί ενημερώθηκαν από τα άτομα της παραγωγής ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε έτοιμα τα υλικά από το σπίτι του για τον διαγωνισμό κάτι που δεν επιτρέπεται από τους κανόνες!

Δείτε ακόμη: Μάνος Παπαγιάννης: "Mου επιτέθηκε πρώτη και αμύνθηκα!" Νέες λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου

«Ενημερωθήκαμε από τον σεφ της παραγωγής ότι ήρθαν κάποια πράγματα έτοιμα, προετοιμασμένα απ’ έξω. Ψιλοκόμματα, φιλεταρισμένα μπαρμπούνια, ψάρια και τα λοιπά. Αυτό σας είπαμε ότι απαγορεύεται ρητώς, είναι οι κανονισμοί τέτοιοι. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα μπορέσουμε να σε δεχτούμε μέσα. Είναι θέμα κανονισμών και ισορροπίας. Οπότε θα πρέπει να σβήσεις τα μάτια, να σταματήσεις να μαγειρεύεις και κάπου εδώ το MasterChef για σένα τελειώνει», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πρόσθεσε από την πλευρά του: «Να καταλάβετε ότι οι κανόνες, είναι κανόνες και πρέπει να τους τηρούμε και αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά που έχουν έρθει να μαγειρέψουν και να προσπαθήσουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Κατανοητό;» - Δείτε το απόσπασμα και την αντίδραση του παίκτη στο βιντεο που ακολουθεί: