Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έσκασε τώρα! Νέα συνέντευξη της Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό! «Είμαι υπεύθυνη και εγώ....»

Έσκασε τώρα! Νέα συνέντευξη της Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό!  «Είμαι υπεύθυνη και εγώ....»
News 15.01.2018 20:51
Follow us on Google News

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, το απόγευμα της Δευτέρας σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της!

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ενώ τόνισε πως κατέθεσε μήνυση εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό. Διαβάστε παρακάτω....

Συγκεκριμένα, μόλις η ηθοποιός εξήγησε λεπτομερώς στον άνκορμαν του Alpha το τι συνέβη, εκείνος τη ρώτησε αν με μία συγγνώμη θα μπορούσε να δοθεί τέλος στη διαμάχη τους. «Έχει περάσει ο χρόνο για τη συγγνώμη. Αν ο άνθρωπος αυτός είχε μετανιώσει για αυτό που έκανε, θα με είχε πάρει ένα τηλέφωνο. Αν το έκανε σε εμένα, θα το ξανακάνει. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω έτσι» απάντησε.

Δείτε επίσης: Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! Οι πρώτες δηλώσεις της για τον Μάνο Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Η ίδια εξήγησε πως παρόλο που έχει ανάγκη τη δουλειά της για βιοποριστικούς λόγους, αν δεν απομακρυνθεί ο Παπαγιάννης από τον θίασο, δεν θα ξαναπάει στο Χυτήριο!

Δείτε επίσης: Η Παυλίδου συνεχίζει και ξεσκεπάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη! «Δεν μου ζήτησε συγγνλώμη και ούτε...»! Οι νέες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο!


«Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε. Είμαι με μώλωπες, είμαι σε σοκ. Μου είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να τον αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο, πόσω μάλλον να παίξω μαζί του και να κάνουμε και κάποιες κοινές σκηνές που περιέχουν φιλιά κλπ», είπε συγκεκριμένα!

Share