H κίνηση της Βικτόριας Μπέκαμ που εξαγρίωσε τον διαδίκτυο! Η φωτογραφία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

H κίνηση της Βικτόριας Μπέκαμ που εξαγρίωσε τον διαδίκτυο! Η φωτογραφία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Μια διαδικτυακή ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ ήταν αρκετή για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Η Βικτόρια Μπέκαμ θέλησε να κάνει προώθηση της καμπάνιας για τη νέα συλλογή οπτικών που σχεδίασε για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Η νέα εξομολόγηση της Παυλίδου που σοκάρει και διαψεύδει τον Παπαγιάννη: "Είπε στους συναδέρφους μου ότι το έκανε για να..." (Βίντεο)

Η ανάρτησή της συνοδεύτηκε από φωτογραφίες ενός μοντέλου που φορά μια από τις δημιουργίες της.

Η Βικτόρια έγραψε -ανυποψίαστη για το τι θα επακολουθούσε- στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Πίσω στη δουλειά. Ας ξεκινήσουμε τη χρονιά με νέα σχέδια για τη άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 #VBEyewear collection εμπνευσμένη από τα κλασικά, ρετρό σχέδια των 70s που ανανεώθηκαν με φρέσκο και μοντέρνα ματιά. Θα είναι διαθέσιμα στο victoriabeckham.com».

Mετά το πέρας της ανάρτησής της, ένα κύμα οργισμένων διαδικτυακών σχολίων «έσκασε» στο λογαριασμό της στο Twitter.

Οι followers της έδειξαν να ενοχλούνται έντονα από την εικόνα του μοντέλου που επελέγη για να προωθήσει τη νέα της καμπάνια. Οι αναλογίες του μοντέλου θεωρήθηκαν ακατάλληλες και ένα λανθασμένο πρότυπο ομορφιάς. Το μοντέλο χαρακτηρίστηκε υπερβολικά skinny και η επιλογή της Βικτόρια απογοήτευσε μεγάλο μέρος των θαυμαστριών της. «Αυτή η φωτογραφία κάνει την κόρη μου να σκέφτεται ότι θα πρέπει να τρώει λιγότερο» έγραψε μια γυναίκα απευθυνόμενη στη σχεδιάστρια, ενώ άλλη θαυμάστριά της έγραψε ότι η εικόνα του μοντέλου -σσ. της Giedre Dukauskaite- είναι λανθασμένο πρότυπο για τις νεαρές γυναίκες. «Γίνε πιο υπεύθυνη και χρησιμοποίησε ένα υγιές μοντέλο για την καμπάνια σου», «Σε εκτιμώ αλλά αυτή δεν θα πρέπει να είναι η κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθάμε σε έναν κόσμο που προσπαθεί να προωθεί τα body positive πρότυπα στα νεαρά κορίτσια και στις γυναίκες. Είμαστε στο 2018! Είναι απογοητευτικό» είναι μερικά ακόμα σχόλια. Διαδικτυακός χρήστης εκ μέρους της εταιρείας έγραψε ότι «Το μοντέλο είναι όμορφο αλλά είναι πολύ ψηλό γι’αυτό και φαίνεται πολύ αδύνατο».

Δείτε επίσης: Η στιγμή του ισχυρού σεισμού της Αττικής, σε τηλεοπτικό στούντιο! Πανικοβλήθηκαν οι καλεσμένοι! (Βίντεο)

bovary.gr