Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έσκασε τώρα! Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Παυλίδου! Οι έντονοι πόνοι και το πρόβλημα που εμφανίστηκε

Έσκασε τώρα! Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Παυλίδου! Οι έντονοι πόνοι και το πρόβλημα που εμφανίστηκε
News 16.01.2018 10:23

Μαθεύτηκε πριν από λίγα λεπτά.

Η Σοφία Παυλίδου μετά τον ξυλοδαρμό, κατά τα λεγόμενά της, που δέχτηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη στο καμαρίνι του θεάτρου όπου και πρωταγωνιστούν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει χτυπήσει στην μέση και στα πόδια. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Η ιατρική γνωμάτευση του Μάνου Παπαγιάννη που αποκαλύπτει τα σημάδια που του άφησε η Παυλίδου! Ποιος χτύπησε ποιον πρώτα;

Πριν από λίγα λεπτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Happy Day, ανέφερε πως το απόγευμα της Δευτέρας η Σοφία Παυλίδου μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο καθώς υπήρξαν πόνοι και έπρεπε να υποβληθεί σε πρόσθετες εξετάσεις.

«Επειδή εγώ μίλησα χθες με την Σοφία για αρκετή ώρα, να σας δώσω μια νέα πληροφορία. Πήγαινε στο ΚΑΤ για πρόσθετες εξετάσεις. Το κορίτσι πονούσε πάρα πολύ και ήθελε να κάνει κάποιες ακτινογραφίες για να δει σε τι κατάσταση είναι. Μάλλον χρειάζεται και άλλες μέρες αναρρωτικής άδειας... Αυτό που την έχει στεναχωρήσει πιο πολύ, από ότι κατάλαβα ανθρώπινα και μετά από την γυναικεία κουβέντα που κάναμε, είναι ότι η επιχείρηση έχει κρατήσει κάποιες ίσες αποστάσεις»!

Δείτε επίσης: Η νέα εξομολόγηση της Παυλίδου που σοκάρει και διαψεύδει τον Παπαγιάννη: "Είπε στους συναδέρφους μου ότι το έκανε για να..." (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Share