Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το στενό φόρεμα αποκάλυψε την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Οι βόλτες της μέλλουσας μανούλας!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το στενό φόρεμα αποκάλυψε την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Οι βόλτες της μέλλουσας μανούλας!
News 16.01.2018 13:36

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον Άρη Γούτο,.

Η ίδια, είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό YOU, ότι στα μάτια του Άρη είδε τον άντρα της ζωής της και πως αυτός είναι ο άντρας που θέλει να έχει στο πλευρό της για το υπόλοιπο της ζωής της. Διαβάστε παρακάτω...

Βέβαια τότε δεν ήξερε πως πολύ σύντομα θα ερχόταν ένα μωράκι να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Την είδηση της εγκυμοσύνης την έκανε η ίδια γνωστή, μέσα από το "Happy Day" που ανακοίνωσε ότι διανύει τους πρώτους μήνες. (Έκπληξη! Έγκυος η Φλορίντα Πετρουτσέλι! Το ανακοίνωσε στην εκπομπή... )

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια, να απολαμβάνει την βόλτα της και τον όμορφο καιρό στο Κολωνάκι.

Το στενό φόρεμα της Φλορίντας πρόδωσε την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα και τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της...

Ασφαλώς, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, είναι πολύ νωρίς για να δούμε κάτι ξεκάθαρα όμως τα πρώτα σημάδια έχουν αρχίσει να φαίνονται!

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Κολέτσα: Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι της στην Βούλα! Είναι μόλις 70 τετραγωνικά και είναι κουκλίστικο!

Share