Master Chef: Ο πρόσφυγας που συγκίνησε τον Πάνο Ιωαννίδου! Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του!

Master Chef: Ο πρόσφυγας που συγκίνησε τον Πάνο Ιωαννίδου! Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του!

Ο Σελίν Τσερτσούκ είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Master Chef μιας και εκτός από τις μαγειρικές του ικανότητες, μοιράστηκε με το κοινό και τους κριτές την προσωπική του ιστορία.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος είναι πολιτικός πρόσφυγας από το 2003, ενώ έχει να δει τα παιδιά του από τότε, που ήρθε στην Ελλάδα για να βρει δουλειά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το κ@λοδαχτ!λο της Κόνι Μεταξά και η απάντηση κόλαφος στον Μάνο Παπαγιάννη για τις δηλώσεις που έκανε και την διέψευδαν!

Ο Σελίν όμως, ενώ πήρε τα 2 "ναι" από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά, δεν κατάφερε να πείσει γευστικά τον Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος του είπε "όχι". Παρ'όλα αυτά ο παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο κριτής, παρά που δεν ικανοποιήθηκε από τον παίκτη ήταν πολύ συγκινημένος με την ιστορία του και την δύναμη ψυχης του και είπε: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό το να βλέπεις έναν άνθρωπο, παρά τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του, να έχει θέσει σαν στόχο το MasterChef και να το καταφέρνει. Εγώ, πάντως, είμαι συγκινημένος" - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί (συγκεκριμένα στο 1:00:00):